Marsa Alam - NOVOTEL MARSA ALAM *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v klidné oblasti Marsa Alam, 60 km severně od letiště.

Pláž: Písečná pláž přímo u hotelu, do hlubové vody vstup přes korálové podloží po molu. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Komfortní hotel vhodný pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, lobby bar, bar na pláži i u bazénu, hlavní restaurace, italská restaurace á la carte, internetové připojení (WiFi zdarma), konferenční sál, obchody.

Sport a zábava: Dva venkovní bazény (jeden v zimním období vyhřívaný), krytý bazén, fitness centrum, masáže, hammam, jacuzzi, sauna, volejbal, boccia, šipky, vodní sporty na pláži, potápěčské centrum.

Pro děti: Bazén.

Poznámka: Do Egypta lze cestovat pouze s pasem platným ještě min. 6 měsíců po návratu. Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:- snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby- lehké občerstvení během dne- odpolední káva, čaj, zákusky- 10:00 - 02:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby

Ubytování: hotel *****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, telefon, TV se satelitním příjmem, WIFI připojení zdarma, sejf, mini bar (doplňován vodou), varná konvice na přípravu kávy a čaje, balkón nebo terasa. Možnost až dvou přistýlek.