Hurghada - Hotel JAZ MAKADI SARAYA***** (odlet z Ostravy - 8 denní)


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Komfortní hotel s vysokým standardem služeb uspokojí i náročnou klientelu. Je součástí komplexu Madinat Makadi, jehož součástí je nákupní třída, aquapark, banka, lékárna, mnoho obchodů se suvenýry a několik mezinárodních restaurací. Širokou nabídku doplňkových rekreačních aktivit hotelu jistě ocení hosté všech věkových kategorií, včetně sportovně založených klientů a zájemců o potápění a šnorchlování. Doporučujeme rovněž milovníkům golfu (golfové hřiště je od hotelu vzdáleno 1 km). Vzdálenost od pláže 300-500 m a od letiště 30 km.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 2 bary u bazénu, bar na pláži, internetová kavárna (za poplatek), obchodní arkáda, 2 bazény (1 vyhřívaný v zimním období), lehátka a slunečníky zdarma, dětský bazén (v zimním období vyhřívaný), dětské hřiště, miniclub (pro děti od 4-12let), vířivka, animační programy, večerní programy, tenis (večerní osvětlení za poplatek), stolní tenis, plážový volejbal, vodní basketbal, fitness, golf (hřiště vzdáleno 1 km). Klienti hotelu mají v ceně neomezený vstup do Medinat Aquaparku. Vstup do aquaparku zahrnuje i občerstvení formou snacku (studené sendviče, zmrzlina, pizza), místní rozlévané nealkoholické nápoje, vodu, kávu a čaj. Provozní doba aquaparku je denně od 10.00-12.30 a od 14.00-17.00. Doprava z hotelu do areálu a zpět je zajišťována mikrobusy (každých 30min.).

Ubytování: Dvoulůžkové pokoje superior s možností jedné přistýlky jsou vybaveny individuálně řízenou klimatizací, telefonem, satelitním TV, minibarem (láhev vody denně zdarma), set na přípravu kávy nebo čaje, vlastním sociálním zařízením (koupelna se sprchou, vysoušeč vlasů, WC), trezorem a balkonem nebo terasou. Za příplatek rodinné pokoje s možností dvou přistýlek.

Strava: Strava formou all inclusive (00.00-24.00) zahrnuje snídani (7.00-10.30), oběd (12.30-14.30) a večeři (18.00-22.30) formou bufetu, půlnoční polévka, během dne lehké občerstvení, neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby. Plážový bar nabízí výběr studených nápojů, občerstvení a zmrzlinu (10.00-18.00).

Pláž: Písčitá pláž 300m od hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Možnost vodních sportů (za poplatek). Doporučujeme vzít si do vody přezůvky.

Poloha hotelu na mapě:


Zobrazit místo Egypt, Hurghada na větší mapě

Video k hotelu: