El Gouna - Three Corners Rihana Resort ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Letovisko postavené podél břehu laguny, The Three Corners Rihana Resort představovuje shluky budov s typickou kopulí a klenbou v teplých barvách západu slunce, doplněné svěžími, upravenými zahradami. Nachází se cca 25 km od letiště Hurghada.

Pláž: Soukromá pláž. Lehátka, slunečníky a ručníky zdarma

Sport a zábava: plážový volejbal, stolní hry, různé vodní atrakce, golfové hřiště nedaleko hotelu, animační programy, večerní představení, masáže, sauna, vířivka, fitness centrum, možnost výletů a spousta dalších zajímavých aktivit, které vám okoření pobyt.

Pro děti: Dětský bazén s klouzačkami, animační tým.

Storno podmínky: Všeobecné smluvní podmínky včetně storna zájezdu ZDE
Důležeté informace k zájezdů ZDE

Poznámka: Cestování je možné pouze na pas s minimální platností 6 měsíců od návratu

Povolená hmotnost zavazadla: 23 kg na osobu + 7 kg kabinové zavazadlo .

Stravování: all inclusive

All inclusive: plná penze formou bufetu, lehké občerstvení během dne, rozlévané místní alkoholické a nealkoholické nápoje 10.00 – 24.00 hod., plážový volejbal, animační programy, stolní tenis, šipky.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Luxusní hotelový komplex s typickou egyptskou architekturou je vybudovaný na umělých lagunách ústících do moře v městečku El Gouna ktere je vzdáleno 350 m . . Přímo u písčité pláže v laguně s pozvolným vstupem do moře. Budovy jsou spojeny kolem velkého bazénu a tvoří tak nádvoří s příjemným venkovním posezením. Vzdálenost od letiště v Hurghadě je asi 25 km.

Vybavení pokojů: Standardně zařízené klimatizované pokoje (celkově 268) mají koupelnu s WC, klimatizaci, internetové připojení (za příplatek), telefon s přímou volbou, SAT - TV, trezor a balkon nebo terasu s výhledem na lagunu, zahradu nebo bazén. Vysoušeč vlasů na vyžádání, trezor, minibar. Propojené pokoje na vyžádání, doporučujeme včasnou rezervaci. Hotel je vhodný i pro handicapované - 14 pokojů je přizpůsobeno vozíčkářům.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.