Šibenik - Kemp Solaris Resort ****


  • ubytování: mobilhomeubytování: mobilhome
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Mobilhomy jsou součástí rozlehlého sportovního a hotelového komplexu Solaris obklopeného olivovníky a borovicovým lesem v těsné blízkosti krásné oblázkové pláže. Jsou ideálním místem na letní dovolenou pro rodiny s dětmi a mladé skupinky. Místní příjemné klima, azurové moře a nádherné pláže s různými atrakcemi se staly vyhledávanými na letní dovolenou pro turisty z celé Evropy. Historické a kulturní centrum města Šibeniku je od komplexu vzdálené asi 6 km. Ve městě jsou obchůdky se suvenýry, restaurace, hospůdky a discocluby.

Vzdálenost od moře: asi 20-200 m od mobilhomů

asi 6000

Pláž: Oblázková-betonová: pláž vzdálená asi 20-200 m od mobilhomu je zčásti oblázková, zčásti betonová. Komplex Solaris nabízí 5 atraktivních, tematických pláží na pobřeží, které je dlouhé 4 km. Na pláži najdete sprchy a převlékací kabiny. Možné vypůjčení lehátek a slunečníků.

Vybavení: Ve sportovním a hotelovém komplexu Solaris najdete venkovní bazén s mořskou vodou, vnitřní bazén, wellness centrum, plážový bar Palma pool (vstup jen pro osoby starší 18-ti let), Legend bar pool, recepci, směnárnu, restauraci.

Sport a zábava: Komplex nabízí široké sportovní vyžití. K dispozici jsou venkovní bazény s mořskou vodou, vnitřní bazén, Solaris Aquapark, hřiště na míčové hry, tenisové kurty, stolní tenis, minigolf. Na pláži si můžete užít vodní sporty, potápění, skluzavky. Za návštěvu rozhodně stojí wellness centrum s vyhřívanými bazény, saunou, aromaterapiemi, fitness a wellness barem s meditační zahradou. Pro děti: hřiště na míčové hry, prolézačky, skákadla, pískoviště.

Informace: check-in: 16.00 hod. / check-out: 10.00 hod.

Wellness SPA balíček obsahuje: vstup do vnitřních bazénů, fitness centra a saun wellness centra.

Stravování: vlastní

Vlastní. Vřele doporučujeme návštěvu místních restaurací - Dalmatin Ethno Village, Restaurace Mediteraneo, Grill restaurace Sibinium, restaurace Trattoria, steak house Solaris.

Ubytování: mobilhome

Kapacita: 4-6-lůžkový mobilehome: 32
Celkem osob: 192

Klimatizované mobilhomy pro 4-6 osob (při obsazení 4 dospělé osoby + 2 děti do 12 let) se dvěma dvoulůžkovými ložnicemi (jedna ložnice je s manželskou postelí a druhá se dvěmi samostatnými lůžky), obývací místnost a kuchyňský kout s rozkládacím dvoulůžkem, TV/SAT, soc. zařízení, veranda. Bližší popis mobilhomu naleznete níže, v popisu každé ubytovací jednotky.

M.HOME 4-6

Obsazenost 4 až 6 osob - 4 dospělé osoby + 2 děti do 12 let, klimatizovaný mobilhome o rozloze 32 m2, se dvěma dvoulůžkovými ložnicemi (jedna ložnice je s manželskou postelí a druhá se dvěmi samostatnými lůžky), obývací místností, kuchyňským koutem s rozkládacím dvoulůžkem, TV/SAT, soc. zařízení, veranda s venkovním posezením.