Istrie - Sol Aurora ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: v borovém lese cca 20 m od pláže, cca 2,5 km od centra Umagu v oblasti zvané Katoro. Pláž kamenitá s betonovými platy.

Vybavení: 2 venkovní bazény, recepce, restaurace, animační progr., parkování na vyhraz. parkovišti za hotelem cca 1 EUR/den, (před hotelem za přípl. cca 4,5 EUR/den - nutná rezervace), směnárna, bankomat, obchod se suvenýry, kavárna, bar, výtah.

Doporučujeme: Doporučujeme: Hotel umístěný v zahradě přímo u pláže nabízí velmi kvalitní zázemí pro dokonalou relaxaci. Je situován v části Katoro resort, 2,5 km od centra Umagu. Je to jediný hotel s nabídkou All inclusive v Umagu.

Obsazení: X / XX / XXx

Pro děti: bazén, animace, miniklub pro děti 5-12 (cca pol. června - pol. září), postýlka do 3 let zdarma.

Internet: WiFi na pokojích zdarma.

Stravování: all inclusive

all inclusive

All inclusive: plná penze formou bufetu, snacky a svačiny u bazénu, večeře á la carte 1× týdně po předchozí rezervaci na terase Bellavista (v případě příznivého počasí - nutná rezervace na recepci), občerstvení u bazénu od 10 do 18 hodin., nápoje během stravování (domácí víno, točené pivo, voda, štávy, káva, čaj), bar (all inclusive - od 8 do 24 hodin chorvatské nealko a alko nápoje, expresso káva, čaj podle nápojového lístku.). Sporty: stolní tenis, šipky, pilates, aqua aerobik, jóga, různé hry (šachy, domino, karty atd.) Po potvrzení rezervace: tenis, badminton, nordic walking, kola. Animační programy (pol. června - pol. září).

Ubytování: hotel ****

klimatizované 2lůžk. pokoje s možností přistýlky , SAT/TV, telefon, minibar, trezor, koupelna s WC, fén, některé pokoje balkon. V hotelu jsou i dva pokoje pro osoby tělesně postižené.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.