Střední Čechy - Chateau Mcely *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: uprostřed přírody v malebné vesničce Mcely necelou hodinu jízdu u Prahy.

Vybavení: recepce, restaurace Piano Nobile, která patří mezi nejlepší v České republice, patio Bellavista s barem, zimní zahrada, sportovní vybavení: kriket, petanque, tenis, sauna, jacuzzi (zdarma od 9:00 do 17:00 hod.)
bouquet SPA - Lázně MCELY BOUQUET SPA jsou zasvěcené přírodní, místně inspirované bylinné aromaterapii. Každá terapie je tady detailně propracovaným rituálem, při kterém vás zručný terapeut v krásném prostředí terapeutických apartmánů a za pomoci jedinečných kosmetických produktů MCELY BOUQUET, povede do vašeho nitra, ke zdroji vnitřního klidu a krásy.

Doporučujeme: Doporučujeme: Zámecký eco-chic hotel leží necelou hodinu jízdy z Prahy. Je ideálním místem pro romantické pobyty, odpočinek v lázních, rodiny s dětmi, svatby i netradiční firemní setkání.

Obsazení: XX-XXx (dítě do 6 let bez nároku na přistýlku)

Stravování: snídaně

snídaně, uvítací drink z tajných ingrediencí

Ubytování: hotel *****

pokoje superior - dvoulůžkový pokoj (možno ubytovat dítě do 6 let bez nároku na přistýlku) - jedná se menší citlivě zařízené útulné pokoje umístěné převážně v podkroví, sociální zařízení s vanou nebo sprchovým koutem, klimatizace, Nespresso kávovar. Wi-Fi připojení, minibar (minerální voda v ceně), SAT-TV, DVD přehrávač
Hotel disponuje celkem 12 pokoji této kategorie. Deset z nich nese název podle měsíců v roce a disponují vikýřovým oknem. Dva z pokojů se nachází ve východním křídle zámku. Je-li pro váš odpočinek důležitý větší prostor, doporučujeme pro vaše pohodlí zvolit pokoj vyšší kategorie.