Liberec - Clarion Grandhotel Zlatý Lev ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pro seniory

Poloha: Clarion Grandhotel Zlatý Lev v Liberci vás uchvátí svojí secesní krásou, milými zaměstnanci a kvalitou služeb. Chcete⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠-⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠li mít vše v blízkosti hotelu, vybrali jste si správně. Historické centrum Liberce je hned za rohem, naproti hotelu je menší park, Ještěd máte na dohled a Jizerské hory na dosah.
Vyberte si svůj pokoj, odpočiňte si nějaký čas v hotelovém wellness, naplánujte si večer v moderní české hospodě s poctivou kuchyní. V hotelu Clarion Grandhotel Zlatý Lev najdete vše, co budete během svého pobytu v Liberci potřebovat.
Citlivě zařízené pokoje, ve kterých se budete chtít zdržet víc než jen na přespání. A když přece jen opustíte teplo postele, zavítejte do některé ze dvou restaurací, zajděte si do wellness, dejte si do těla ve fitness. Venku pak na vás čeká klidný park. Centrum Liberce je jen pár kroků od vchodu do hotelu.

Akce: Termíny jsou nahodilé dle sezóny. Pokud máte zájem o jiný termín, neváhejte nás kontaktovat a my Vám rádi sestavíme nabídku dle Vašeho požadavku.