Spa & Kur Hotel Praha ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pro seniory

Poloha: Spa & Kur Hotel Praha*** leží uprostřed nejkrásnější části Františkových Lázní, jednoho z nejoblíbenějších lázeňských měst v České republice. Nachází se v bezprostřední blízkosti dvou největších městských parků a městského divadla a nedaleko lázeňské kolonády.

Je ideálním místem pro relaxaci a načerpání sil pro ty, kteří jsou unaveni stresem a pracovním vypětím, i pro ty, kteří trpí onemocněním srdce a krevního oběhu nebo pohybového aparátu.

Akce: Termíny jsou nahodilé dle sezóny. Pokud máte zájem o jiný termín, neváhejte nás kontaktovat a my Vám rádi sestavíme nabídku dle Vašeho požadavku.

Stravování: plná penze

V rámci pobytu je zahrnuta 4x snídaně fromou bufetu a 4x obědy a večeře formou výběru z 3 menu.

Ubytování: hotel ***

Hotely v balíčku: Spa & Kur Hotel Praha

Vybavení: Spa & Kur Hotel Praha nabízí 82 pohodlných pokojů a nabízí komplexní vybavení a služby, jako například: služby recepce 24/7, restauraci pro 120 hostů, Wi-Fi zdarma v celém hotelu, internetový terminál, společenský salon, salon s kulečníkem, směnárna, hotelové parkoviště, krytý bazén a finskou saunu, solnou jeskyni, zdravotní péči 24/7 a lázeňské procedury. Kadeřník, kosmetika, manikúra, pedikúra přímo v hotelu (za poplatek). Žehlička k zapůjčení v recepci zdarma.

Vybavení pokojů: Připraveno je pro Vás 82 zcela nových pokojů, nové SPA a wellness a veřejné prostory hotelu.

Všechny nekuřácké pokoje 3* standardu jsou vybaveny: koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, županem, lednicí, SAT TV, telefonem s přímou volbou.

Na vyžádání: přistýlka, dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi, pokoj s balkónem, dětská postýlka zdarma, žehlící set.

Program zájezdu

1. den: POBYT OBSAHUJE: ubytování na 4 noci, plnou penzi (snídaně formou bufetu, obědy a večeře – výběr ze 3 menu), 5 procedur (procedury jsou pevně stanoveny a nelze je měnit). Lázeňské procedury: celotělová koupel v hydromasážní vaně, aromamasáž částečná – výběr z různých druhů olejů (zelený čaj, levandule…), aromakoupel ve vonných solných esencích (15 min), parafínový zábal na ruce, vstup do solné jeskyně (60 min.).