Českomoravská vrchovina - Hotel Kraskov ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel Kraskov leží poblíž stejnojmenné obce v Železných horách cca 4 km od Sečské přehrady. Místo u Čáslavi je dobře dostupné z Prahy, i Brna. Hotel je situován v blízkosti měst Chrudim, Pardubice a Kutná Hora, které nabízí bohaté kulturní i sportovní využití. Od hotelu vedou cyklostezky i turistická značení.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, indoorové hřiště (nohejbal, volejbal, florbal, basketbal, badminton atd.), víceúčelové venkovní hřiště s umělým travnatým povrchem (volejbal, nohejbal, badminton, azd.), venkovní a vnitřní bazén, bowling, kulečník, tenisové kurty, minigolf, horolezecká stěna, beach volejbal, fitness, venkovní posilovna,půjčovna kol a loděk, dětský koutek, dětské hřiště, kongresový sál, salonky až pro 45 lidí, zastřešená terasa, kavárna, wellness (finská sauna, pára, vířivka, relaxační zóna), Wi-Fi.

Doporučujeme: Nově zrekonstruovaný hotel nabízí hotelové služby pro širokou klientelu. Zázemí hotelu poskytuje širokou škálu sportovního využití a krásná příroda Chráněné krajinné oblasti Železných hor udělá z dovolené nezapomenutelný zážitek. Moderní hotel doporučeme k pobytu pro rodiny s dětmi, páry i pro pořádání teambuildingů.

Pobytová taxa: Pobytová taxa 5 CZK/osoba/noc se platí na místě.

Stravování: snídaně

Snídaně jsou podávány formou bufetu, nebo kontinentální. Možnost snídaňových balíčků.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením (vana nebo sprchový kout, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT, telefonem s přímou volbou, elektrickým trezozem, Wi-Fi (zdarma) a minibarem. Možnost jedné přistýlky. Jednolůžkové pokoje za příplatek.