Slunečné Pobřeží - Hotel Žeravi Beach Alexandria Club ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází v centrální části letoviska přímo na pláži .

Pláž: Prostorná písčitá pláž dlouhá několik kilometrů a postupně se svažující do moře se nachází přímo u hotelu . Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek. Na pláži a v blízkém okolí najdete školy vodních sportů (windsurfingu, kiteboardingu apod.), stánky s občerstvením, bary, kavárny a restaurace. Na vodě si můžete zalyžovat, zajezdit si na vodním banánu či na prkně taženém člunem (wakeboarding), pronajmout si vodní šlapadlo, vodní skútr, windsurfing atd. - vše za poplatek.

Vybavení: Klimatizovaná vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace s terasou, bar u bazénu, venkovní bazén s dětskou částí. Možnost využití platebních karet v hotelu (Visa, MasterCard).
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, slunečníky, lehátka, matrace a osušky u bazénu (osušky - hotel požaduje vratnou kauci), fitness, společenské hry, Baby Phone (vratná kauce cca 15 EUR), nádoba na ohřev dětských lahví (vratná kauce cca 15 EUR), dětská postýlka (nutno předem objednat), parkoviště.
Za poplatek: stolní tenis, biliár.

Sport a zábava: Animační program: Nabité animační programy pro děti a dospělé s Karcoolkou a Lexou
České animační programy dělají z Vaší dovolené něco mimořádného. Pokud se chcete na dovolené bavit, jste v hotelu Žeravi Beach Alexandria Club správně. Společně s našimi českými a bulharskými animátory jsou tu i Karcoolka s Lexou, kteří pro Vás a Vaše děti přichystali program plný zábavy, nejrůznějších her, soutěží, turnajů a aktivit. Je jen na Vás, čeho se zúčastníte, kdy budete soutěžit a kdy jen povzbuzovat ostatní. Speciálně pro děti tu je samozřejmě i Karcoolčin dětský klub. Děti zde poznají nové kamarády a užijí si spoustu legrace. Stranou zájmu jistě nezůstanou dětské diskotéky a následná večerní představení, která jistě nadchnou děti i dospělé.

Animační sezona: 6. 6. - 24. 9. 2022
Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být (především na začátku a konci animační sezony) omezeny, může být snížen počet přítomných animátorů či může dojít k jejich dočasnému zrušení.

Doporučujeme: Hotel Žeravi Beach Alexandria Club je dlouhodobě jedním z nejoblíbenějších hotelů v celém Bulharsku. Komfortní a elegantní ubytování, služby na vysoké úrovni a také osobitá architektura ve tvaru ptačích křídel – jeřábů, díky které má hotel úžasnou neopakovatelnou až téměř rodinnou a poklidnou atmosféru, přestože se nachází jen pár kroků od centra letoviska plného zábavy a atrakcí.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 30. 8. 2021. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 07:30 do 10:00 h, obědy v době od 12:00 do 14:00 h, večeře v době od 18:00 do 21:00 h), dopolední a odpolední občerstvení, pozdní odpolední občerstvení (káva, čaj, zákusky), neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických (destiláty obvykle podávané v míře 50 ml) a nealkoholických nápojů v baru a restauraci v době od 09:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ****

Klimatizované (centrální klimatizace zdarma) a komfortní pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprchový kout, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT (i české programy), telefonem, Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma), chladničkou a varnou konvicí. Možnost dvou přistýlek (rozkládací křeslo nebo gauč). Maximální obsazenost čtyři dospělí. V hotelu jsou k dispozici i dvoulůžkové pokoje bez balkonu (maximální obsazenost dva dospělí, zvýhodněná cena, viz ceník), studia S 2+2 (jedna prostorná obytná místnost se dvěma lůžky a rozkládacím gaučem, maximální obsazenost čtyři dospělí), studia S 2+3 a S 3+2 (jedna prostorná obytná místnost se třemi lůžky a rozkládacím gaučem a dvěma sociálními zařízeními - sprchový kout, WC, fén, maximální obsazenost pět dospělých), junior suity JS 2+3 a JS 3+2 (ložnice s manželským lůžkem, denní místnost s jedním lůžkem a rozkládacím gaučem, sociální zařízení, oddělené WC, maximální obsazenost pět dospělých) a senior suity SS 4+2 (tři místnosti – dvě ložnice s manželskými lůžky, denní místnost s rozkládacím gaučem, sociální zařízení, maximální obsazenost šest dospělých). Studia a suity s balkonem jsou klimatizovány (centrální klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT (i české programy), telefonem, Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma), chladničkou a varnou konvicí. Součástí hotelu je i jedna VIP senior suita SS 4+2 (cca 100 m²) v nejvyšším patře hotelu s prostornou terasou s lehátky. Tato suita má tři místností - dvě ložnice s manželskými lůžky, rozlehlou denní místnost s pracovním koutem, sedací soupravou, domácím kinem, jídelním a kuchyňským koutem, dvě sociální zařízení (sprchový kout, WC, fén). Maximální obsazenost šest dospělých.