Slunečné pobřeží - EFFECT Grand Victoria


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

EFFECT Grand Victoria

Tento elegantní hotel svým hostům nabízí komfortní ubytování v bezprostřední blízkosti pláže, skvělý servis a bohatý výběr doplňkových služeb. Ideální místo pro strávení bezstarostné dovolené. Hotel se nachází v severní části letoviska Slunečného pobřeží.

Ubytování

Pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprchový kout, WC, fén) jsou klimatizovány (centrální klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, Wi-Fi (zdarma), trezorem (za poplatek) a minibarem (za poplatek). Možnost jedné přistýlky. Pokoje s výhledem na moře jsou bez možnosti přistýlky.

Strava

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Během dne také možnost svačin. Rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje místní výrobě v době od 10:30 do 23:00.

Vybavení hotelu

Recepce, 2 restaurace, 2 bary, kavárna, fitness, wellness, kadeřnictví, bazén s oddělenou částí pro děti, lehátka, slunečníky a matrace zdarma u bazénu.

Aktivity

Vodní sporty na pláži za poplatek.

Poloha: Bulharsko

Pláž: Písčitá pláž 20 metrů od hotelu. Lehátka a slunečníky za poplatek.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla /povolená hmotnost a možnost cateringu na palubě bude upřesněna/, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které je možné zakoupit na místě u delegáta