Kranevo - Hotel Therma Palace *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel Therma Palace se nachází cca 300 m od pláže a je situován v prostředí parkové zeleně. Pro pohodlí klientů hotel zajišťuje zdarma pravidelnou dopravu elektrickými vozíky na hotelem vyhrazenou pláž (v době od 9:30 do 18:00 h).

Pláž: Prostorná písčitá pláž se nachází cca 300 m od hotelu. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA na pláži ZDARMA (jejich celkový počet je však omezen prostorem, který má hotel k dispozici). Hotel zajišťuje zdarma pravidelnou dopravu elektrickými vozíky na hotelem vyhrazenou pláž (v době od 9:30 do 18:00 h). Slunečníky a lehátka (mimo vyhrazený prostor) na pláži za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, italská restaurace, ruská restaurace à la carte, bar na pláži , čajovna, anglický bar (za poplatek), lobby bar (za poplatek), krytý bazén s minerální vodou a s vířivkou, venkovní minerální bazén s vířivkou a s dětskou částí, dětský kout, konferenční sál.
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, slunečníky a lehátka u bazénu, SPA centrum (krytý bazén, japonské horké vany, bylinná sauna, finská sauna, turecké lázně, Kneippův chodník, solná místnost), fitness centrum, mini fotbalové hřiště, volejbalové hřiště, hřiště na plážový volejbal, šachy, parkoviště.
Za poplatek: balneologické centrum (fyzioterapie, kyslíková terapie, podvodní tryskové masáže, terapie s léčivým bahnem), SPA centrum (masáže, relaxační zóna, salón krásy, kadeřnictví, manikúra, pedikúra), tenisový kurt včetně možnosti zapůjčení tenisových raket a míčků, jóga, bowling, biliár.

Doporučujeme: Therma Palace SPA & Hotel je moderním balneologickým centrem. Svým hostům nabízí skvělý servis, příjemnou a klidnou atmosférou, krásnou zahradu a velmi bohatý výběr doplňkových služeb. Ideální místo pro strávení bezstarostné dovolené.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 30. 8. 2021. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: all inclusive

Snídaně jsou podávány formou bufetu v italské restauraci. Možnost dokoupení večeří opět formou bufetu (k večeři káva, čaj, minerální voda, místní nealkoholické a alkoholické nápoje) nebo programu all inclusive . Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu v italské restauraci (snídaně v době od 08:00 do 10:00 h, obědy v době od 12:00 do 14:00 h, večeře v době od 18:30 do 20:30 h), občerstvení na pláži (grilovaná masa a hranolky, káva, čaj, točené pivo a víno, místní nealkoholické nápoje) v době od 11:00 do 16:00 h (pouze v období od 10. 7. do 1. 9. 2021), malé odpolední občerstvení v době od 16:00 do 17:00 h (káva, čaj, zákusky, dezertní víno) v čajovně, neomezená konzumace vybraných místních alkoholických nápojů a točené pivo v restauraci v době od 11:30 do 12:30 h, od 15:30 do 16:30 h a od 18:30 do 22:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel *****

Elegantní pokoje s balkonem s výhledem na moře a sociálním zařízením (vana, WC, fén) jsou klimatizovány (centrální klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, trezorem (zdarma), Wi-Fi (zdarma), telefonem a minibarem (za poplatek). Možnost dvou přistýlek (maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a dvě děti). V hotelu jsou k dispozici i apartmány A 2+2 (ceny na vyžádání v CK), které se skládají ze dvou místností (ložnice a denní místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem, maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě). Apartmány s balkonem a sociálním zařízením (sprchový kout a vana, WC, fén) jsou klimatizovány (centrální klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, trezorem (zdarma), Wi-Fi (zdarma) a telefonem. Kuchyňský kout je vybaven chladničkou a varnou deskou.