Pomorie - Hotel Wave Resort *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází přímo na pláži v bezprostřední blízkosti Pomorijského slaného jezera cca 5,5 km severně od města Pomorie a 2,5 km jižně od města Acheloj.

Pláž: Pláž (přímo u hotelu) je písčitá a postupně se svažující do moře. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA NA PLÁŽI ZDARMA (jejich celkový počet je však omezen prostorem, který má hotel k dispozici). Slunečníky a lehátka (mimo vyhrazený prostor) a vodní sporty za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hotelový prostor o rozloze 50 000 m², lobby bar, Bistro bar, koktejl bar, bar u bazénů, bar na pláži , hlavní restaurace „Salt & Pepper” s terasou, tři restaurace à la carte (bulharská, středomořská a asijská), Amphi Avenue Foodcorner, krytý bazén s brouzdalištěm pro děti (v provozu v dubnu a v květnu), čtyři venkovní bazény, dětský bazén, aquapark pro děti a dospělé , amfiteátr, dětské hřiště, dětský klub (pro děti od 4 do 12 let), klub mládeže (od 12 do 16 let), mezinárodní animační programy pro děti a dospělé, večerní programy, konferenční sály, obchody.
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, slunečníky, lehátka a osušky u bazénů, aquapark pro děti a dospělé , fitness, sauna a hammam (od 15:00 do 18:00 h), doprava (shuttle) do města Pomorie, plážový volejbal, stolní tenis, vodní gymnastika, vodní pólo, šipky, aerobik.
Za poplatek: relaxační centrum (masáže, kadeřnictví, salon krásy, turecké lázně), hlídání dětí, půjčovna kol a aut, prádelna a parkoviště.

Doporučujeme: Hotel Wave Resort je opravdovou lahůdkou v naší nabídce. Svým hostům nabízí ubytování přímo na pláži, komfortní ubytování, služby ultra all inclusive, mezinárodní animační programy a aquapark pro děti i dospělé. Je ideální volbou pro náročné klienty, kteří hledají relaxaci a odpočinek v hotelu s velmi bohatým výběrem doplňkových služeb.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 30. 8. 2021. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: all inclusive

Služby ultra all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 07:30 do 10:00 h, obědy od 12:30 do 14:00 h, večeře od 18:00 do 21:00 h), pozdní snídani, odpolední občerstvení (fast food, palačinky, saláty, ovoce) v Bistro baru v době od 14:00 do 18:00 h, občerstvení (brambory, döner kebaby, saláty, ovoce, zmrzlina) v Amphi Avenue Foodcorner v době od 11:00 do 17:00 h, večeře v à la carte restauraci (jedenkrát za pobyt, místa nutno předem objednat), noční občerstvení v Bistro baru od 21:00 do 07:30 h, neomezenou konzumaci vybraných místních nealkoholických nápojů, víno a pivo v Bistro baru od 10:00 do 12:00 h, od 14:00 do 18:00 h a od 21:00 do 07:00 h, místní alkoholické, nealkoholické a teplé nápoje v baru u bazénu a v baru na pláži od 10:00 do 18:00 h, vybrané místní a zahraniční alkoholické a nealkoholické nápoje v lobby baru od 08:00 do 23:00 h, v koktejl baru od 10:00 do 24:00 h (zde pouze místní nápoje), minibar na pokoji - místní nealkoholické nápoje a pivo. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel *****

Moderně a elegantně zařízené pokoje (36 m²) s balkonem (10 m²) s bočním výhledem na moře a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma), telefonem a minibarem (za poplatek). Možnost dvou přistýlek - maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a dvě děti. V komplexu jsou na vyžádání i další typy pokojů - pokoje PREMIUM s bočním výhledem na moře (44 m²), pokoje PREMIUM s výhledem na moře (48 m²), rodinné pokoje s výhledem na moře (dva propojené pokoje o rozloze 48 m² - jeden s dvoulůžkem s ložnou plochou 180 x 200 cm, druhý se dvěma samostatnými lůžky, maximální obsazenost čtyři dospělí), rodinné pokoje s bočním výhledem na moře (dva propojené pokoje o rozloze 59 m² - jeden s dvoulůžkem s ložnou plochou 180 x 200 cm, druhý se dvěma samostatnými lůžky a rozkládacím křeslem, maximální obsazenost čtyři dospělí a jedno dítě), pokoje typu mezonet o rozloze 95 m² (denní místnost, dva balkony a tři ložnice - jedna s dvoulůžkem s ložnou plochou 180 x 200 cm a rozkládacím křeslem, druhá se dvěma samostatnými lůžky a třetí s jedním lůžkem, maximální obsazenost pět dospělých a jedno dítě), rohová junior suita o rozloze 43 m² (jedna prostorná obytná místnost, maximální obsazenost dva dospělí a dvě děti) a pokoje Lagoon s přímým vstupem do sdíleného bazénu o rozloze 44 m² (maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a jedno dítě).