Sozopol - Kalithea ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobytové

Poloha: Hotel Kalithea je umístěný na kopci s výhledem na přístav a Starý Sozopol. Má ideální polohu cca 300 m od centrální písečné pláže, centra nového Sozopolu a také cca 300 m od historického města Sozopol. Mezinárodní letiště Burgas je vzdálené cca 35 km.

Pláž: Vzdálenost cca 300 m od centrální písečné pláže, pozvolný vstup do moře. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Vodní sporty za poplatek.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj: 2 dospělí + 1 dítě. Studio: 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti nebo 3 dospělí. - jednoložnicový apartmán: pro 2-4 osoby

Check-in pravidla: Check-in: 15:00 hod. Check-out: 12:00 hod.

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ - formou bufetu v hotelové restauraci.

Ubytování: hotel ***

Standardní dvoulůžkové pokoje (DBL Standard), možnost jedné přistýlky (rozkládací křeslo), vlastní sociální zařízení (koupelna/WC), klimatizace, malá lednice, kabelová TV, telefon, balkon nebo terasa. Na vyžádání, zdarma rychlovarná konvice, vysoušeč vlasů, žehlička, dětská postýlka. Wi-Fi připojení na pokoji zdarma. Dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře (DBL Sea View) - s možnosti jedné přistýlky, vybavení stejné jako DBL Standard. Studio s možností dvou přistýlek (manželská postel + rozkládací pohovka).

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace s terasou, klimatizace, bezpečnostní schránky, dětské hřiště.


08.06. - 15.06.24 sobota - sobota
snídaně letecky
13 090 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
08.06. - 15.06.24 sobota - sobota
snídaně letecky (Brno)
Sleva 10% 15 790 Kč 14 190 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
08.06. - 15.06.24 sobota - sobota
snídaně letecky (Ostrava)
Sleva 10% 15 790 Kč 14 190 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

Cena zahrnuje

  • Wi-Fi připojení k internetu ve všech pokojích, restauraci a lobby. Parkování veřejné, bezplatné, omezený počet míst na ulici (není možná rezervace)
  • LETECKY: leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků, palivový a emisní příplatek, transfery v destinaci, ubytování - počet nocí dle smlouvy o zájezdu, stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu, služby delegáta, místní poplatky, pojištění CK proti úpadku dle zák. č. 159/99 Sb
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování - počet nocí dle smlouvy o zájezdu, stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu, služby delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku dle zák. č. 159/99 Sb

Cena nezahrnuje

  • Bezpečnostní schránka 1 EUR/den, pronájem kol 1 EUR/hod
  • Volitelný balíček komplexního cestovního pojištění K5S od UNIQA pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu (cena dospělý 50 Kč/den, dítě 0-18 let 35 Kč/den), poplatek za děti do 2 let (infant), fakultativní výlety a služby za příplatek, pokud není sjednáno ve Smlouvě o zájezdu. Klimatickou (dříve pobytovou) taxu v Řecku, která se platí přímo v ubytovací kapacitě dle kategorie ubytování (1,50-10 EUR/pokoj/noc)