Lozenec - Dani **


  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobytové

Poloha: Velmi oblíbený, rodinný penzion se nachází pouhých 200 m od písečné pláže s jemným pískem. V okolí množnosti nákupů, množství obchůdků, restaurací, kaváren, občerstvení a zábavy.

Pláž: Vzdálenost od pláže cca 200 m, pláž písečná s pozvolným vstupem. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Vodní sporty na pláži za poplatek.

Sport a zábava: Krásná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře. Možnost občerstvení přímo na pláži. Nabídka vodních sportů – banán, vodní skútry, šlapadla, vodní lyže a windsurfing. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí.
Třílůžkový pokoj (TRP): 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí.
Čtyřlůžkový pokoj (QRP): 4 dospělí.
Jednolůžkový pokoj (SGL): 1 dospělý / 1 dospělý + 1 dítě.

Transfer: Předpokládaný transfer u leteckých zájezdů z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 90 min.

Stravování: vlastní

BEZ STRAVY

Ubytování: pension

Dvoulůžkový, třílůžkový a čtyřlůžkový pokoj, vlastní sociální zařízení, lednice, TV, balkon. Pokoje jsou prakticky vybavené dřevěným nábytkem a ventilátorem. Na patře k dispozici žehlící prkno s žehličkou. Možnost posezení v zahradní přístavbě - TV, kávovar, mikrovlnná trouba, varná konvice, topinkovač a základní nádobí. Wi-Fi připojení v zahradní přístavbě zdarma.


08.06. - 15.06.24 sobota - sobota
vlastní letecky
10 890 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
08.06. - 15.06.24 sobota - sobota
vlastní letecky (Brno)
Sleva 12% 13 690 Kč 11 990 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
08.06. - 15.06.24 sobota - sobota
vlastní letecky (Ostrava)
Sleva 12% 13 690 Kč 11 990 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

Cena zahrnuje

  • LETECKY: leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků, palivový a emisní příplatek, transfery v destinaci, ubytování - počet nocí dle smlouvy o zájezdu, stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu, služby delegáta, místní poplatky, pojištění CK proti úpadku dle zák. č. 159/99 Sb
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování - počet nocí dle smlouvy o zájezdu, stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu, služby delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku dle zák. č. 159/99 Sb

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček komplexního cestovního pojištění K5S od UNIQA pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu (cena dospělý 50 Kč/den, dítě 0-18 let 35 Kč/den), poplatek za děti do 2 let (infant), fakultativní výlety a služby za příplatek, pokud není sjednáno ve Smlouvě o zájezdu. Klimatickou (dříve pobytovou) taxu v Řecku, která se platí přímo v ubytovací kapacitě dle kategorie ubytování (1,50-10 EUR/pokoj/noc)