Saranda - Hotel Aloha Beach ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky

Poloha: zrekonstruovaný rodinný hotel Aloha se nachází jen 10 minut chůze od centra letoviska albánské riviéry – Sarandy, přímo u pláže.

Pláž: hotel se nachází přímo na oblázkové pláži, vstup do moře pozvolný, plážový servis (zdarma).

Vybavení: recepce, restaurace, trezor na recepci (za poplatek), parkoviště, platební terminál na karty, WiFi (zdarma).

Sport a zábava: vodní aktivity na pláži (za poplatek).

Náš názor: nádherný hotel, který prošel rekonstrukcí a poskytuje ideální zázemí klientům, kteří chtějí mít vše po ruce na jednom místě.


Váš názor na hotel



Dobrý den,

chtěl bych Vám tímto poděkovat,za překrásných 8 dní s Vaší cestovní kanceláři,hotel Aloha Beach na Sarande v Albánii je něco překrásného, majitelé neskuteční, kuchaři báječní,pokojské božské a to vše po celou dobu pod skvělým dohledem delegáta Radka, všichni celou dobu jen usměvaví,cítili jsme se jako v ráji...blahopřejeme Kovoturu plus k této skvělé volbě. M. a R. Dostálovi

Poznámka: Příplatek za neobsazené lůžko ve dvou- nebo třílůžkovém pokoji +7 990 Kč/týden, příplatek za 4. neobsazené lůžko v rodinném pokoji (1/3+2) +2 500 Kč/týden, příplatek za 5.neobsazené lůžko v rodinném pokoji (1/3+2) ZDARMA.

Let na Korfu s následným lodním transferem do Albánie.

Stravování: polopenze

POLOPENZE - snídaně a večeře formou švédských stolů.

Ubytování: hotel ****

nově zařízené klimatizované jednolůžkové pokoje typu Economy bez příplatku, dvoulůžkové pokoje typu Standard orientované na mořskou stranu s balkonem, třílůžkové pokoje typu Standard orientované na mořskou stranu s balkonem, rodinné dvouložnicové pokoje orientované na mořskou stranu s balkonem a s možností obsazení až 5 osobami (na vyžádání). Všechny pokoje mají vlastní soc. zařízení, fén, ledničku, TV a WiFi (zdarma).