Durrës - Hotel VM Resort ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází na klidném místě na okraji městečka Golem. Mezinárodní letiště v Tiraně je vzdáleno cca 35 km, nákupní možnosti, restaurace a bary cca 5 km od hotelu v centru městečka Golem. Autobusová zastávka se nachází cca 500 m od hotelu. Hotel leží u písčité pláže .

Pláž: Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází u hotelu. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA NA PLÁŽI ZDARMA. Plážové osušky k dispozici za vratný depozit. Vodní sporty a bar na pláži za poplatek. Pláž je od hotelu oddělená pouze pobřežní promenádou.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, tématická restaurace s obsluhou (výběr z menu), pizzerie, bar u bazénu, bar na pláži, bazén, dětský bazén, vnitřní bazén, animační programy pro děti.
Zdarma: Wi-Fi (ve společných prostorách), slunečníky a lehátka u bazénu, fitness, plážový volejbal, stolní fotbal, šachy.
Za poplatek: SPA centrum, masáže, a la carte restaurace.

Doporučujeme: Příjemný hotel otevřený v roce 2019 se nachází na klidném místě u krásné písčité pláže pokryté zlatavým pískem. Moderní interiéry, komfortně zařízené pokoje a program all inclusive - to vše je zárukou strávení pohodové dovolené pro klienty všech věkových kategorií.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 27. 9. 2019. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 27. 9. 2019.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 8:00 do 10:00 h, obědy od 13:00 do 15:00 h, večeře od 20:00 do 22:00 h), neomezenou konzumaci vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby v době od 10:00 do 22:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ****

Standardní pokoje s balkonem, výhledem do krajiny a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV, telefonem, trezorem a minibarem (za poplatek). Maximální obsazenost dva dospělí. Pokoje s bočním výhledem na moře za příplatek. Možnost jedné přistýlky. Maximální obsazenost tři dospělí.