Side - VonResort Golden Coast


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Turecká riviéra

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Destinace: VonResort Golden Coast

Kvalitní rodinný hotelový komplex se nachází v krásné zahradě přímo u široké písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Hotel byl nedávno zrekonstruován a sousedí s resortem Golden Beach, ve kterém se nachází společný velký aquapark. Hotel svými službami na vysoké úrovni a vybavením uspokojí i náročnou klientelu. Vzdálenost od centra města Side, kam se dostanete místní dopravou, je asi 10 kilometrů. Letiště je vzdáleno zhruba 65 kilometrů.

PLÁŽ
Krásná široká písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře přímo u hotelu, disponuje vlastním molem s lehátky, slunečníky a barem. Lehátka, slunečníky, matrace a osušky zdarma. Plážový bar k dispozici.

UBYTOVÁNÍ
Standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky a standardní pokoje s palandou jsou vybaveny klimatizací, SAT / TV, WiFi, minibarem, koupelnou s vanou / sprchou, WC, fénem, trezorem, balkonem.
Za příplatek pokoj s výhledem na moře.
Na vyžádání rodinné pokoje se dvěma oddělenými místnostmi.

STRAVOVÁNÍ
ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, dětský bufet, dietní kout. Během dne lehké občerstvení, turecké palačinky, zmrzlina, odpolední káva / čaj a zákusky, půlnoční polévka, neomezené množství alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby a některých importovaných nápojů lze čerpat 24 hodin.

VYBAVENÍ
Vstupní hala s recepcí, 4 a´la carte restaurace (za poplatek, nutná rezervace), 6 barů, snack bar, patisserie, kavárna, obchodní arkáda, diskotéka, bazén, vnitřní bazén, dětský bazén, spa centrum, venkovní fitness, vnitřní fitness, aquapark (v části Golden Beach), dětské hřiště, miniklub.

AKTIVITY
Poutavé animační programy pro děti i dospělé, sportovní aktivity během dne jako pilates, aqua-aerobic, joga, hry a soutěže pro děti i dospělé, večerní programy vedené profesionálními tanečníky a skupinami, tématické party na plážovém mole, sauna, turecké lázně, masáže (za poplatek), 2 posilovny, šipky, volejbal, stolní tenis. kulečník, bowling, herna, půjčovna kol, lunapark, vodní sporty na pláži (za poplatek).

Side
za svou popularitu vděčí jednak své poloze na poloostrově lemovaném dlouhými písečnými plážemi, jednak unikátní syntéze antiky a současnosti. Už při vstupu do města Vás uchvátí antický amfiteátr a mohutné městské hradby. Procházka malebným rybářským přístavem vede kolem útulných restaurací k Athéninu a Apollónovu chrámu. Bavlníková pole stejně jako celoročně kvetoucí vegetace umocňují nádheru tohoto proslulého letoviska. Každý, kdo touží strávit nezapomenutelnou dovolenou na kouzelných písečných plážích, by měl prožít dovolenou právě v oblasti Side.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta