Side - Otium hotel Family Eco Club


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Otium hotel Family Eco Club

Velmi kvalitní hotel se službami na nadstandardní úrovni a zaměřením se na děti a rodinu se nachází v oblasti Side (centrum Side je 7 kilometru) a 70 kilometrů od letiště v Antalyi. Celý hotelový areál se skládá z hlavní a vedlejší budovy. Hotel působí příjemnou atmosférou a má velmi dobré zázemí pro klienty všech věkových kategorií. Doporučujeme však rodinám s dětmi a náročnějším klientům.

Písčitá pláž je zhruba 450 metrů od hotelu (hrubší písek), hotel zajišťuje častý transfer (zdarma), lehátka, slunečníky, plážové osušky a matrace zdarma, plážový bar.

UBYTOVÁNÍ

Standardní pokoj s možností až dvou přistýlek je vybaven individuálně ovladatelnou klimatizací, SAT / TV, WiFi, minibarem (zdarma, denně doplňován), setem pro přípravu čaje a kávy, trezorem (zdarma), telefonem, koupelnou se sprchou, WC, fénem, balkonem. Na vyžádání rodinný pokoj s 2 oddělenými ložnicemi a prostorné rodinný vilky.

STRAVOVÁNÍ

ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Přes den možnost snacku, zmrzliny, palačinek, vaflí, burgerů. Noční bufet – občerstvení 24 hodin. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby a některých importovaných 10:00-02:00 hodin.

VYBAVENÍ

Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 4 a la carte restaurace (za poplatek, nutná rezervace předem) 4 bary, WiFi na recepci a v pokojích zdarma, 2 venkovní bazény, bazén pro dospělé, 2 dětské bazény, menší aquapark, velký bohatý miniklub, dětské hřiště, skluzavky, SPA centrum, konferenční místnosti, prádelna, obchody, diskotéka, lékař, půjčovna aut, fotograf, tenisové kurty, možnost chůvy. Hotel má velmi kvalitní miniklub, který pořádá aktivity a animační program po celý den. Rozdělení dětí na různé věkové kategorie v rozmezí 5-12 let. Mini klub je hlídaný hotelovým personálem.

AKTIVITY

Animační a večerní programy, aerobic, boccia, zumba, lekce latinsko amerických tanců, vodní gymnastika, šipky, stolní tenis, tenis, basketbal, kulečníky, stolní hry, plážový volejbal, mini fotbal, vodní pólo, fitness, sauna, turecké lázně, masáže, vodní sporty na pláži za poplatek, živá hudba, taneční párty.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Destinace: Side
za svou popularitu vděčí jednak své poloze na poloostrově lemovaném dlouhými písečnými plážemi, jednak unikátní syntéze antiky a současnosti. Už při vstupu do města Vás uchvátí antický amfiteátr a mohutné městské hradby. Procházka malebným rybářským přístavem vede kolem útulných restaurací k Athéninu a Apollónovu chrámu. Bavlníková pole stejně jako celoročně kvetoucí vegetace umocňují nádheru tohoto proslulého letoviska. Každý, kdo touží strávit nezapomenutelnou dovolenou na kouzelných písečných plážích, by měl prožít dovolenou právě v oblasti Side.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta