Side - Miramare Beach


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

PLÁŽ

Soukromá písčitá pláž s jemným pískem přímo u hotelu. Pozvolný vstup do moře. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma.

UBYTOVÁNÍ

Dvoulůžkové pokoje Superior (30 m2) s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, koupelnou se sprchou/vanou, WC, fénem, SAT TV, telefonem, minibarem (voda, limonády a pivo denně doplňovány), trezorem (zdarma), balkonem, varnou konvicí (káva, čaj), wifi (zdarma).

Pokoje Superior s výhledem na moře (30 m2) za příplatek. Mají stejné vybavení.

Rodinné suite pokoje (70 m2) s výhledem na moře pro 2 dospělé a 2 děti či 3 dospělé a 1 dítě mají 2 oddělené pokoje, obývací pokoj. Stejné vybavení jako pokoje dvoulůžkové, navíc kávovar a jacuzzi.

STRAVOVÁNÍ

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, snacky, dezerty a zmrzlina v průběhu dne, půlnoční bufet, 1x za pobyt možnost povečeřet v turecké či italské a´la carte restauraci zdarma (nutná rezervace), neomezené množství vybraných místních i některých importovaných alkoholických a nealkoholických nápojů v restauracích a barech dle jejich otevírací doby (24hod denně).

VYBAVENÍ

Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 2 restaurace s obsluhou, 3 bary (lobby bar, 2 snack bary - u bazénu, na pláži), kafetérie, patisérie, Wi-Fi v celém resortu zdarma, 2 venkovní bazény z toho jeden se skluzavkami a tobogány, 1 dětský bazén, obchody, 1 vnitřní bazén, minimarket, kadeřnictví, fotograf.

AKTIVITY

Aerobik, plážový volejbal, pilates, kulečník (za poplatek), tenis (půjčení výbavy zdarma, osvětlení za poplatek), šipky (zdarma), stolní fotbal (zdarma), mini fotbal, fitness a basketbal, wellness: hamam a parní lázeň zdarma, lázeňské procedury a masáže za poplatek, animace pro dospělé i děti, večerní show, herna, Playstation, dětské hřiště, miniklub (4 - 12 let), mini disco, teenage klub (12 - 16 let). Vodní sporty za poplatek.

Při vstupu do Turecka se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň 150 dní od data příjezdu.

Miramare Beach: Moderně zařízený a nedávno renovovaný 5* resort řetězce Miramare nabízí velmi příjemné prostředí a uspokojí i náročnější klientelu. Nachází se v lokalitě Kümkoy, pouze 200 m od nákupních a zábavních možností. Je obklopen krásnou zahradou a 150 m dlouhou soukromou pláží. Do centra letoviska Side vzdáleného 6 km od hotelu Vás doveze místní taxi nebo autobus. Autobusová zastávka je v blízkosti hotelu. Vzdálenost od letiště v Antalyi je 60 km.

Destinace: Side
za svou popularitu vděčí jednak své poloze na poloostrově lemovaném dlouhými písečnými plážemi, jednak unikátní syntéze antiky a současnosti. Už při vstupu do města Vás uchvátí antický amfiteátr a mohutné městské hradby. Procházka malebným rybářským přístavem vede kolem útulných restaurací k Athéninu a Apollónovu chrámu. Bavlníková pole stejně jako celoročně kvetoucí vegetace umocňují nádheru tohoto proslulého letoviska. Každý, kdo touží strávit nezapomenutelnou dovolenou na kouzelných písečných plážích, by měl prožít dovolenou právě v oblasti Side.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta