Side - Hotel Süral Resort Alexandria Club *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází v oblasti Colakli, cca 9 km od centra letoviska Side, 12 km od Manavgatu a cca 55 km od letiště, u dlouhé písčité pláže. Před hotelem se nachází promenáda lemovaná obchody.
Adresa hotelu: Çolakli, Turizm Bölgesi, 07550 Manavgat/Antalya

Pláž: Krásná široká písčitá pláž se nachází přímo u hotelu za udržovanou hotelovou zahradou. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A OSUŠKY NA PLÁŽI ZDARMA , vodní sporty za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtahy, lobby bar, hlavní restaurace s terasou, dva bazény, bazén se skluzavkami a tobogany , dva dětské bazény, vnitřní bazén, bar u bazénu, snack bar na pláži,amfiteátr, diskotéka, obchod.
Zdarma: Wi-Fi (v lobby), slunečníky, lehátka a osušky u bazénu, fitness, turecké lázně, sauna, plážový volejbal, fotbal, šipky, dětská postýlka (nutno předem objednat).
Za poplatek: SPA centrum, masáže, peeling, kadeřník, tenis, stolní tenis, biliár, herna, čistírna, lékař.

Sport a zábava: Animační program: Karcoolčin dětský klub v češtině a mezinárodní animační programy pro děti i dospělé
Již desátým rokem budou v hotelu krom mezinárodních i naši čeští animátoři. I letos je doplní také Karcoolka, náš maskot, který pro Vás opět připraví pestrý program plný sportu, her, tanců, soutěží a dalších převážně nevážných aktivit. Speciálně pro děti je tu samozřejmě i Karcoolčin dětský klub. Nechte je poznávat nové kamarády, hrát si a bavit se a užijte si volné chvíle podle svých představ. Večer pak všichni vyrazte na dětskou diskotéku a večerní programy připravované převážně místními umělci.
Animační sezona: 15. 6. - 11. 9. 2022
Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být (především na začátku a konci animační sezony) omezeny, může být snížen počet přítomných animátorů či může dojít k jejich dočasnému zrušení.

Doporučujeme: Populární hotelový komplex v krásné zahradě nabízí příjemné a rozlehlé prostory jak pro chvíle odpočinku, tak pro zábavné aktivity připravované místními i našimi českými animátory. Poloha přímo u rozlehlé písčité pláže, vlastní menší aquapark s několika skluzavkami a tobogany, all inclusive restaurace a bary v hlavních budově, u bazénu i na pláži  – to vše a ještě mnohem více nabízí tento oblíbený resort ležící navíc pouhých pár kilometrů od antických památek a bohatých možností nákupů a zábavy v historickém centru městečka Side.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 30. 8. 2021. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 7:00 do 10:00 h, obědy od 12:30 do 14:00 h, večeře od 19:00 do 21:00 h) v hlavní hotelové restauraci, pozdní snídaně od 10:00 do 10:30 h, noční občerstvení od 23:00 do 00:30 h, gözleme, zmrzlinu, odpolední občerstvení, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů. Součástí all inclusive programu je i plážový snack bar. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel *****

Pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (za poplatek) a minibarem (zdarma). Možnost až dvou přistýlek (patrová postel). Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě. Na vyžádání rodinné pokoje se dvěma ložnicemi.