Side - Crown Charm Side


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Turecká riviéra

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Crown Charm Side: Příjemný hotel je vhodný zejména pro klienty, kteří hledají klidnou a příjemně strávenou dovolenou. Je vhodný jak pro páry, tak rodiny s dětmi. Velmi ochotný personál, výborná strava a krásné moře uspokojí všechny hosty. Hotel se nachází v oblasti Side. Centrum historického Side je vzdáleno 7 kilometrů, zde naleznete i nejbližší nákupní možnosti. Vzdálenost od letiště je 60 kilometrů.
PLÁŽ
Pěkná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře cca 250 metrů. Transfer na pláž zajištuje pravidelný shuttle bus. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma.
UBYTOVÁNÍ
Moderní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky pro děti jsou vybaveny klimatizací, koupelnou se sprchou / vanou, WC, fénem, SAT / TV, minibarem (denně doplňován nealkoholickými nápoji), setem na přípravu kávy a čaje, trezorem za poplatek a balkonem.
Za příplatek pokoj Deluxe s výhledem na bazén a prostornější pokoj Superior s možností dvou přistýlek.
STRAVOVÁNÍ
ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, půlnoční občerstvení, dětský bufet, občerstvení během dne, turecké placky, odpolední káva a čaj, zákusky, zmrzlina. Neomezenou konzumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů lze čerpat ve vybraných barech od 10:00 - 24:00 hodin.
VYBAVENÍ
Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, 3 a la carte restaurace (turecká, asijská a italská), bary v hotelu, u bazénu i na pláži, 2 venkovní bazény, dětský bazén, vnitřní bazén, aquapark se 2 skluzavkami, jacuzzi, parní lázeň, sauna, konferenční místnost, kadeřnictví, kosmetický salon, wellness centrum, obchody, WiFi v lobby baru i na pokojích zdarma.
AKTIVITY
Animační programy pro děti i dospělé, dětské hřiště, dětské kino, diskotéka, posilovna, sauna, plážový volejbal, basketbal, vodní hry, stolní tenis, herní místnost, šipky, šachy, lukostřelba, boccia, basketbal, vodní sporty za poplatek.

Destinace: Side
za svou popularitu vděčí jednak své poloze na poloostrově lemovaném dlouhými písečnými plážemi, jednak unikátní syntéze antiky a současnosti. Už při vstupu do města Vás uchvátí antický amfiteátr a mohutné městské hradby. Procházka malebným rybářským přístavem vede kolem útulných restaurací k Athéninu a Apollónovu chrámu. Bavlníková pole stejně jako celoročně kvetoucí vegetace umocňují nádheru tohoto proslulého letoviska. Každý, kdo touží strávit nezapomenutelnou dovolenou na kouzelných písečných plážích, by měl prožít dovolenou právě v oblasti Side.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta