Kemer - Mirage Park Resort


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Kvalitní a luxusní resort s nádhernou pláží se nachází v oblasti Goynuk. Skládá se z hlavní budovy a vedlejší budovy. Resort je výjimečný díky překrásné zahradě, bohatým animačním programům, a nadstandardní úrovní služeb. Doporučujeme všem věkovým kategoriím a náročnějším klientům. Oblast Kemer je známá hlavně pro své hory na které je okouzlující výhled přímo z pláže. Centrum města Kemer vzdáleno cca 7 km, dostupné místní dopravou. Vzdálenost od letiště 45 km.

Písečná pláž s hrubším pískem přímo u hotelu, lehátka, slunečníky, plážové osušky a matrace zdarma. Plážový bar a molo.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 2 a la carte restaurace (za poplatek – nutná rezervace) 14 barů, wifi na recepci a v pokojích zdarma, 2 venkovní bazény, dětský bazén, krytý bazén, menší aqua park, velký a bohatý miniklub, dětské hřiště, skluzavky, SPA centrum, konferenční místnosti, obchody, disko, lékař, půjčovna aut, fotograf, možnost chůvy.

Sport a zábava: Aktivity: Pestrý animační a večerní program pro děti i dospělé, párty, živá hudba, aerobic, boccia, zumba, vodní gymnastika, šipky, stolní tenis, tenis, basketbal, kulečníky, bowling, stolní hry, plážový volejbal, mini fotbal, vodní pólo, střelba, fitness, sauna, turecké lázně, masáže, živá hudba, taneční párty, barmanská show, vodní sporty na pláži za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE – brzká snídaně, snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Přes den možnost bohatého občerstvení formou svačin, zmrzliny, tureckých palačinek, waflí, zákusků. Možnost občerstvení i po celou noc. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby a některých importovaných 24 hodin.

Ubytování: hotel *****

Standardní pokoj s možností přistýlky je vybaven individuálně ovladatelnou klimatizací, TV/SAT, Wifi, minibarem (zdarma, denně doplňován), setem pro přípravu čaje a kávy, trezorem (za depozit), telefonem, koupelnou se sprchou, WC, fénem, balkonem. Na vyžádání rodinný pokoj s 2 oddělenými ložnicemi.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta