Kemer - Maxx Royal Kemer Resort


  • ubytování: hotel *****+ubytování: hotel *****+
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Destinace: Maxx Royal Kemer Resort
Úchvatný resort s prvotřídními službami doporučujeme pro extrémně náročné klienty. Zajímavá architektura v souladu s působivou přírodou Kemeru, výjimečným konceptem a neomezenými službami otevírá svým klientům dveře do působivého světa Maxx Royal v nádherném prostředí. Dovolená v tomto resortu předčí všechna vaše očekávání. Centrum Kemeru vzdálené od hotelu 6 km, letovisko Kiris 400 m. Vzdálenost od letiště 60 km.
PLÁŽ
2 písečné a 1 oblázková pláž. Lehátka, slunečníky a matrace zdarma. K dispozici molo, plážové bary a restaurace s obsluhou na pláži zdarma, plážové pavilony za příplatek.
UBYTOVÁNÍ
Prostorné Suity (100 m2) s možností až dvou přistýlek se nacházejí v hlavní budově a jsou vybaveny individuálně ovladatelnou klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, vysokorychlostní wifi zdarma, minibarem (denně doplňován nealko nápoji, pivem, vínem, mlékem a pochutinami), setem na přípravu čaje a kávy, kávovarem, koupelnou se sprchou a vířivou vanou (značková koupelnová kosmetika pro dospělé i pro děti), WC, fénem, županem a pantoflemi, šatnou, trezorem zdarma, balkonem. Rodinné pokoje s oddělenými ložnicemi a vily se soukromým bazénem na vyžádání. V ceně jsou i služby hotelového asistenta.
STRAVOVÁNÍ
ULTRA ALL INCLUSIVE – servírované snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře (výběr z bohatého menu). Bohaté občerstvení po celý den a noc (dezerty, zmrzlina, ovoce, kaviár, široký výběr jídel z menu). Neomezené množství nealkoholických a alkoholických servírovaných nápojů včetně originálních značkových importovaných 24 hodin.
VYBAVENÍ
Vstupní hala s recepcí, hlavní a la carte restaurace, 3 tematické restaurace – japonská, steakhouse a restaurace s šéfkuchařem oceněným michelinskou hvězdou (nutná rezervace, za poplatek), 10 barů, patisserie, ovocný bar, čokoládovna, diskotéka, 3 venkovní bazény (1 vyhřívaný se slanou vodou), krytý bazén, vyhřívaný dětský bazén, aquapark, Spa Centrum, mini club, klub pro teenagery, dětské hřiště, konferenční místnosti.
AKTIVITY
Bohaté animační a večerní programy pro děti i dospělé, živá hudba, lekce tance, akrobatické a taneční show, party na pláži, tematické party, tenisové kurty, fitness centrum, TRX, zumba, basketbal, jóga, pilates, plážový volejbal a fotbal, šipky, Spa centrum za poplatek, sauna, pára, tepidárium, turecké lázně, jacuzzi, herna za poplatek, vodní sporty na pláži (motorizované za poplatek).

Kemer
je moderním městečkem s četnými hotely a velkými letními kluby, s rušným jachtařským přístavem a mnoha obchody, bary a hospůdkami. Kemer leží 45 km od letiště v Antalyi, klidné letovisko Beldibi asi 15 km od Kemeru. Nabízí svým návštěvníkům dlouhé písečno-oblázkové pláže s oblázkovým až kamenitým vstupem do křišťálově čistého moře. V letoviscích Camyuva a Kiris vytváří vrcholy a svahy pohoří Taurus velkolepé panorama nad zdánlivě nekonečným mořem, jež omývá dlouhé a široké pláže. Zdejší příroda přímo vybízí k pěším či cyklistickým výletům. Obě letoviska jsou vzdálena od Kemeru 6 - 10 km. Letovisko Gounuk leží také pod pohořím Taurus a nabízí romantické pláže a útesy, kde se v sosnových a oleandrových hájích ukrývají luxusní hotely. Vzdálenost od Kemeru cca 7 km.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta
  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta