Kemer - Gural Premier Tekirova


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Destinace: Gural Premier Tekirova
Luxusní resort se službami na nejvyšší úrovni se nachází v centru malého letoviska Tekirova. Obklopuje ho borový les a rozkládá se u široké, písečné pláže s oblázky. Je vystavěn v souladu s tradiční tureckou architekturou na ploše zabírající 200 000 m2. Pokoje se nacházejí ve dvou a třípodlažních budovách v zahradě. Centrum Kemeru, vzdálené od hotelu 17 km, je dostupné místní dopravou nebo taxi. Vzdálenost od letiště 75 km.
PLÁŽ
Soukromá, 500 metrů dlouhá, písčito-oblázková pláž. Lehátka, slunečníky a matrace zdarma. K dispozici plážový bar zdarma a plážové pavilony za příplatek.
UBYTOVÁNÍ
Pokoje Deluxe s možností dvou přistýlek jsou vybaveny centrálně ovládanou klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, wifi zdarma, minibarem (denně doplňován nealko nápoji), setem na přípravu čaje a kávy, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, županem a pantoflemi, trezorem zdarma, balkonem. Rodinné pokoje s oddělenými ložnicemi a pokoje s přímým vstupem do bazénu na vyžádání.
STRAVOVÁNÍ
PREMIUM ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Přes den možnost bohatého občerstvení formou svačin, zmrzliny, tureckých palačinek, zákusků, burgerů. Možnost rozmanitého občerstvení i přes noc. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických rozlévaných nápojů včetně některých importovaných 24 hodin.
VYBAVENÍ
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 4 a la carte restaurace – turecká, italská, středomořská a orientální (nutná rezervace), 14 barů, patisserie, diskotéka, obchodní arkáda, kadeřnictví, bazény, aquapark s 26 skluzavkami a tobogány, Spa Centrum, rozlehlý mini club, několik dětských hřišť.
AKTIVITY
Bohaté animační a večerní programy pro děti i dospělé, živá hudba, 13 tenisových kurtů s možností lekcí za příplatek, fitness centrum, plážový volejbal, mini fotbal, stolní hry, stolní tenis, šipky, rozlehlé Spa centrum za poplatek.

Kemer
je moderním městečkem s četnými hotely a velkými letními kluby, s rušným jachtařským přístavem a mnoha obchody, bary a hospůdkami. Kemer leží 45 km od letiště v Antalyi, klidné letovisko Beldibi asi 15 km od Kemeru. Nabízí svým návštěvníkům dlouhé písečno-oblázkové pláže s oblázkovým až kamenitým vstupem do křišťálově čistého moře. V letoviscích Camyuva a Kiris vytváří vrcholy a svahy pohoří Taurus velkolepé panorama nad zdánlivě nekonečným mořem, jež omývá dlouhé a široké pláže. Zdejší příroda přímo vybízí k pěším či cyklistickým výletům. Obě letoviska jsou vzdálena od Kemeru 6 - 10 km. Letovisko Gounuk leží také pod pohořím Taurus a nabízí romantické pláže a útesy, kde se v sosnových a oleandrových hájích ukrývají luxusní hotely. Vzdálenost od Kemeru cca 7 km.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta
  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta