Kemer - Golden Lotus


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Oblázková pláž se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma. Bar na pláži za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, WiFi na recepci zdarma, několik barů, venkovní bazén, dětský bazén, spa centrum, turecké lázně, stolní tenis, biliard, finess centrum.

Sport a zábava: Aktivity: Masáže, turecké lázně, stolní tenis. Vodní sporty na pláži za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Golden Lotus: Moderní, menší hotel se nachází u pěkné oblázkové pláže s průzračně čistým mořem v centru města Kemer. Hotel Golden Lotus ocení klienti, kteří chtějí odpočívat, ale i ti, co rádi nakupují a vyhledávají bujarý večerní život. Do vyhlášených nočních klubů v Kemeru dojdete pěšky. Vzdálenost od letiště v Antalyi je 55 km.

Destinace: Kemer
je moderním městečkem s četnými hotely a velkými letními kluby, s rušným jachtařským přístavem a mnoha obchody, bary a hospůdkami. Kemer leží 45 km od letiště v Antalyi, klidné letovisko Beldibi asi 15 km od Kemeru. Nabízí svým návštěvníkům dlouhé písečno-oblázkové pláže s oblázkovým až kamenitým vstupem do křišťálově čistého moře. V letoviscích Camyuva a Kiris vytváří vrcholy a svahy pohoří Taurus velkolepé panorama nad zdánlivě nekonečným mořem, jež omývá dlouhé a široké pláže. Zdejší příroda přímo vybízí k pěším či cyklistickým výletům. Obě letoviska jsou vzdálena od Kemeru 6 - 10 km. Letovisko Gounuk leží také pod pohořím Taurus a nabízí romantické pláže a útesy, kde se v sosnových a oleandrových hájích ukrývají luxusní hotely. Vzdálenost od Kemeru cca 7 km.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, lehké občersvení během dne, neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů od 10.00 - 24.00 hodin.

Ubytování: hotel ****

Příjemně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny klimatizací, koupelnou s vanou/sprchou, fénem, TV/SAT, minibarem, trezorem (za poplatek), telefonem, balkonem nebo terasou.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta