Bodrum - Vogue Bodrum


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Egejská Riviéra

Pláž: Písečná pláž přímo u hotelu. Pozvolný vstup do moře, nebo je možné využít vstup po dvou molech, které se nachází přímo na pláži. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma.

Vybavení: Moderní hotel otevřený v roce 2013, prostorná hotelová hala s recepcí, lobby bar, hlavní restaurace, 5 a la carte restaurací (mexická, libanonská, čínská/japonská, rybí, turecká - 1x za pobyt zdarma, nutná rezervace), kavárna, 9 barů, hlavní bazén rozdělený na dvě části, vnitřní bazén, dětský bazén, aquapark se 17 tobogány a klouzačkami jak pro děti, tak pro dospělé, klouzačky pro ty nejmenší, lunapark, konferenční místnosti.

Sport a zábava: Aktivity: Jedna z největších nabídek animačních programu na Egejské riviéře, v areálu hotelu se na nachází několik animačních klubů rozdělených dle věkových kategorií. Naleznete zde obrovský dinopark, lunapark se spoustou atrakcí (za poplatek). Animační a sportovní programy, tenisové kurty, minifotbal, plážový volejbal, badminton, stolní tenis, šipky, vodní pólo, aquagymnastika, zumba, fitness, jóga, pilates, turecké lázně, sauna, šlapadla, SPA centrum, vodní sporty na pláži za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Vogue Bodrum: Krásný luxusní hotel s vlastním aquaparkem a lunaparkem doporučujeme i pro velmi náročné klienty a rodiny s dětmi. Nachází se v rozlehlé zahradě ve svahu u překrásné písčité pláže s pozvolným vstupem do moře. Hotel je vzdálen zhruba 8 kilometrů od centra města Bodrum, a zhruba 30 kilometrů od letiště.

Ubytovaní: Standardní pokoje se nachází v krásné zahradě a jsou vybaveny individuálně ovladatelnou klimatizací, SAT / TV, telefonem, trezorem, minibarem (zdarma, denně doplňován), WiFi, set na přípravu kávy a čaje, koupelnou s vanou / sprchou, WC, fénem, balkonem. Za příplatek superior pokoje v zahradě a superior pokoje s výhledem na moře v hlavní budově, rodinné pokoje na vyžádání.

Stravovaní: ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy, večeře formou bohatého bufetu, noční občerstvení, snacky během dne, cukrárna, zmrzlina, a la carte restaurace (za poplatek s rezervací), neomezená konzumace rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby a vybraných importovaných nápojů 24 hodin.

Destinace: Skoro až soukromé pláže v malých zátokách s úžasně jemným pískem, voňavé borovicové lesy a olivové sady na kopečcích kolem. Městečka s nádechem řeckého pobřeží. Bílé domy a modré okenice, které prý nejsou původem z nedalekých ostrovů, ale přímo z Halikarnasu. Tak se původně nazýval Bodrum, město s bohatou historii, krásným přístavem, křivolakými uličkami, kde ztratíte pojem o čase a necháte se unést úžasnou místní trochu orientální atmosférou při smlouvání, užívání si výtečné turecké kuchyně nebo jen sledování reje kolem. Z oblasti Bodrumu se snadno dostanete i do slavného antického Effesu, kde můžete obdivovat Celsovu knihovnu, terasové domy, antické lázně a dokonce i dům pro lehké ženy. Není to ani tak daleko na Pamukkale a Hierapolis - slavné bílé terasy, které stále vytváří termální léčivá voda.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta
  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta