Bodrum - Parkim Ayaz


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Egejská Riviéra

Pláž: Písčito-oblázková pláž u hotelu, lehátka, slunečníky a matrace zdarma, osušky oproti depozitu.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 3 a la cart restaurace (1x týdně zdarma), snack bar, obchod, bazén, 2x dětský bazén, jacuzzi, miniklub, skluzavka.

Sport a zábava: Aktivity: Animační a večerní program pro děti i dospělé, stolní tenis, šipky, kulečník, plážový volejbal, tenisový kurt, posilovna, SPA centrum, dětské hřiště, vodní sporty na pláži za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Parkim Ayaz: Oblíbený velmi dobře vybavený hotel se soukromou písčito-oblázkovou pláží se nachází v centru Gumbetu, asi 3 kilometry od centra města Bodrum. Letiště v Bodrumu vzdáleno 40 kilometrů. Do Bodrumu se lze snadno dostat místní dopravou.

Destinace: Skoro až soukromé pláže v malých zátokách s úžasně jemným pískem, voňavé borovicové lesy a olivové sady na kopečcích kolem. Městečka s nádechem řeckého pobřeží. Bílé domy a modré okenice, které prý nejsou původem z nedalekých ostrovů, ale přímo z Halikarnasu. Tak se původně nazýval Bodrum, město s bohatou historii, krásným přístavem, křivolakými uličkami, kde ztratíte pojem o čase a necháte se unést úžasnou místní trochu orientální atmosférou při smlouvání, užívání si výtečné turecké kuchyně nebo jen sledování reje kolem. Z oblasti Bodrumu se snadno dostanete i do slavného antického Effesu, kde můžete obdivovat Celsovu knihovnu, terasové domy, antické lázně a dokonce i dům pro lehké ženy. Není to ani tak daleko na Pamukkale a Hierapolis - slavné bílé terasy, které stále vytváří termální léčivá voda.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, odpolední káva, čaj, zmrzlina, noční polévka, rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby od 10:00 - 24:00 hodin.

Ubytování: hotel ****

Standardní pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny individuálně ovladatelnou klimatizací, telefonem, SAT / TV, minibarem za poplatek, koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, fénem, trezorem za poplatek, balkonem nebo terasou.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta
  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta