Bodrum - Parkim Ayaz


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Egejská Riviéra

Pláž: Oblíbený velmi dobře vybavený hotel se soukromou písčito-oblázkovou pláží se nachází v centru Gumbetu, asi 3km od centra města Bodrum. Letiště v Bodrumu vzdáleno 40km. Do Bodrumu se lze snadno dostat místní dopravou.

Písčito oblázková pláž u hotelu, lehátka, slunečníky a matrace zdarma, osušky oproti depozitu.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 3 a la cart restaurace (1x týdně zdarma),snack bar, obchod, bazén,2x dětský bazén, jacuzzi, mini club, skluzavka.

Sport a zábava: Aktivity: Animační a večerní program pro děti i dospělé, stolní tenis, šipky, kulečník, plážový volejbal, tenisový kurt, posilovna, SPA centrum, dětské hřiště, vodní sporty na pláži.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE: snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, odpolední káva, čaj, zmrzlina, noční polévka, rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby od 10:00 - 24:00.

Ubytování: hotel ****

Standardní pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny individuálně ovladatelnou klimatizací, telefonem, TV/SAT, minibarem za poplatek, koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, fénem, trezorem za poplatek a balkonem nebo terasou.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které je možné dokoupit na místě u delegáta