Bodrum - La Blanche Island


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobytové

Pláž: Písčitá. Slunečníky, lehátka, plážové osušky a matrace k dispozici zdarma. Molo. Plážové pavilony za příplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 5 restaurací s obsluhou: turecká, čínská, italská, mořské plody, tappanyaki (nutná rezervace, zdarma 1x za pobyt, tappanyaki vždy za poplatek), 15 barů a 1 patisserie, 4 snacky, 3 venkovní bazény, 2 vnitřní bazén (z toho 1 pro děti), dětský bazén se skluzavkami, aquapark s 10 skluzavkami, salon krásy, wellness centrum, sauna, parní lázeň, kadeřnictví, obchody, Wi-Fi v celém resortu zdarma.

Sport a zábava: Aktivity: Pestré animační programy pro děti a dospělé, večerní představení vedené týmem profesionálů, miniklub, dětské hřiště, posilovna, stolní tenis, šipky, tenisové hřiště, vodní sporty a masáže za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

La Blanche Island: Hotel se nachází na vlastním poloostrově o rozloze 82 000 m2 a nabízí nádherný panoramatický výhled na Egejské moře, lesy a 1200 m dlouhou pláž. Klidné prostředí v nerušené čáti města Guvercinlik a přitom velké množství zábavy je jistotou pro vaši nezapomenutelnou dovolenou. Vzdálenost od letiště je pouhých 18 km a do centra Bodrumu, kam se dostanete taxi či veřejnou dopravou, 23 km.

Destinace: Skoro až soukromé pláže v malých zátokách s úžasně jemným pískem, voňavé borovicové lesy a olivové sady na kopečcích kolem. Městečka s nádechem řeckého pobřeží. Bílé domy a modré okenice, které prý nejsou původem z nedalekých ostrovů, ale přímo z Halikarnasu. Tak se původně nazýval Bodrum, město s bohatou historii, krásným přístavem, křivolakými uličkami, kde ztratíte pojem o čase a necháte se unést úžasnou místní trochu orientální atmosférou při smlouvání, užívání si výtečné turecké kuchyně nebo jen sledování reje kolem. Z oblasti Bodrumu se snadno dostanete i do slavného antického Effesu, kde můžete obdivovat Celsovu knihovnu, terasové domy, antické lázně a dokonce i dům pro lehké ženy. Není to ani tak daleko na Pamukkale a Hierapolis - slavné bílé terasy, které stále vytváří termální léčivá voda.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou pestrého bufetu, dětské menu, občerstvení během dne ve snack baru, turecké plněné palačinky, zmrzlina, odpolední káva (Starbucks) a čaj, zákusky, koláčky, ovoce. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických rozlévaných nápojů včetně některých importovaných 24 hodin.

Ubytování: hotel *****

Moderní dvoulůžkové pokoje (26 m²) s možností 1 přistýlky jsou vybaveny centrální klimatizací, balkonem, koupelnou se sprchou, fénem, TV/SAT, minibarem (doplňován denně), Wi-Fi a trezorem zdarma, pantoflemi, sada na přípravu kávy a čaje. Za příplatek možné pokoje s výhledem na moře (26 m²).

Pokoje Superior (31 m²) s možností až 2 přistýlek. Mají stejné vybavení jako standardní pokoje.

Rodinné pokoje (37 m²) s 2 oddělenými pokoji. Stejné vybavení jako pokoje Superior. Částečný výhled na moře.

Pokoje Swim Up (55 m²) s přímý vstupem do bazénu (20 m²), možností až 2 přistýlek a s výhledem na moře. Minibar (alkoholické a nealkoholické nápoje), kávovar, french press, varná konvice, VIP check-in/out, možná a´la carte snídaně i oběd, 4x zdarma a´la carte restaurace)

Luxusní vily na vyžádání.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které je možné zakoupit na místě u delegáta