Bodrum - Golden Age


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Egejská Riviéra

Pláž: Oblíbený hotel, který je jako stvořený pro rozjímání a relaxaci je obklopený překrásnou zelenou zahradou s kamennými kašnami leží přímo u písečné pláže ve vesničce Yalikavak. Hotel se skládá z hlavní a vedlejší budovy, přičemž vedlejší budova je s hlavní budovou spojena mostem a nachází se za ní. Vzdálenost od centra Yalikavak 2 km, od centra Bodrumu 20 km, oba dostupné místní dopravou. Vzdálenost od letiště 40 km .

Písečná pláž přímo u hotelu, lehátka, slunečníky a matrace zdarma, osušky na depozit.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 2 a la carte restaurace, 4 bary, diskotéka, minimarket, wifi na recepci zdarma, 2 bazény, 2 dětské bazény, krytý bazén, miniklub, dětské hřiště, skluzavky, fitness, SPA centrum, stolní tenis, šipky, kulečník.

Sport a zábava: Aktivity: Animační a večerní programy, boccia, šipky, stolní tenis, kulečníky, stolní hry, plážový volejbal, fitness, sauna, turecké lázně. Masáže, potápění, surfování (s licencí), vodní sporty na pláži za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci, občerstvení během dne, káva čaj a zákusky. 2 a la carte restaurace, rybí a turecká (1 x za pobyt zdarma, rezervace nutná). Rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby od 10:00 – 24:00.

Ubytování: hotel ****

Standardní pokoje ve vedlejší budově jsou vybaveny indiviuálně ovladatelnou klimatizací, telefonem, SAT/TV, minibarem (za poplatek), koupelnou s vanou či sprchovým koutem, fénem, WC, trezorem (za poplatek), francouzské okno.

Standardní pokoje v hlavní budově jsou vybaveny stejně jako ve vedlejší budově, navíc většina z nich má balkon a jsou prostornější.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, , zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které je možné zakoupit na místě u delegáta