Bodrum - Baia Bodrum


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Pláž: Písečná pláž přímo u hotelu. K dispozici také molo. Lehátka a slunečníky zdarma. Bar na pláži k dispozici zdarma.

Ubytování

Moderní pokoje mají trezor, internet, telefon, LCD TV, minibar (denně dolňován), set na přípravu kávy a čaje, sprchový kout, set do koupelny (župan, pantofle, sprchový gel, šampon, krém), fén, klimatizaci a balkon či terasu. Za příplatek pokoje s výhledem na moře a pokoje s dřevěnou terasou s výhledem na moře.

Strava

ULTRA ALL INCLUSIVE- snídaně, pozdní snídaně, obědy, večeře a noční svačina formou velmi bohatého bufetu, ze kterého si vybere každý. Přes den je k dispozici svačina v podobě kávy, čaje a zákusků, případně slaná svačina. Rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje jsou k dispozici 24 hodin denně.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, bary, á la carte restaurace (za poplatek), hlavní restaurace, dva venkovní bazény, vnitřní bazén, diskotéka, kavárna, kino, amfiteátr, vnitřní a venkovní bazén, dětský bazén, malý aquapark pro děti, spa a welness směnárna, obchody s dárkovým zbožím, WiFi zdarma, hlídání dětí (za poplatek).

Aktivity

Vodní sporty na pláži, herna a půjčovna aut za poplatek. Animační programy, živá hudba a DJ, stolní tenis, vodní gymnastika, ranní joga, sauna, pára, posilovna, jacuzzi, turecké lázně a šipky jsou zdarma. Samozřejmostí je dětský koutek, ateliér a kretivní studio pro děti a to vše zdarma.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Baia Bodrum: Moderní hotelový komplex známého řetězce vás uchvátí již při prvním pohledu na kouzelnou zátoku a krásně zrekonstruovaný bazén. Díky své poloze a chytrému řešení celého areálu si zde odpočinou páry i rodiny s dětmi. Centrum městečka Gündogan je vzdáleno pár metrů po promenádě, která je hned u hotelu. Letiště je vzdáleno 50 km od hotelu.

Destinace: Skoro až soukromé pláže v malých zátokách s úžasně jemným pískem, voňavé borovicové lesy a olivové sady na kopečcích kolem. Městečka s nádechem řeckého pobřeží. Bílé domy a modré okenice, které prý nejsou původem z nedalekých ostrovů, ale přímo z Halikarnasu. Tak se původně nazýval Bodrum, město s bohatou historii, krásným přístavem, křivolakými uličkami, kde ztratíte pojem o čase a necháte se unést úžasnou místní trochu orientální atmosférou při smlouvání, užívání si výtečné turecké kuchyně nebo jen sledování reje kolem. Z oblasti Bodrumu se snadno dostanete i do slavného antického Effesu, kde můžete obdivovat Celsovu knihovnu, terasové domy, antické lázně a dokonce i dům pro lehké ženy. Není to ani tak daleko na Pamukkale a Hierapolis - slavné bílé terasy, které stále vytváří termální léčivá voda.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které je možné zakoupit na místě u delegáta