Belek - Kaya Palazzo Golf Resort


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Na vyžádání: Duplex Family Suite či Duplex Swip Up Suite (108 m²) pro 4 dospělé a 2 děti a soukromé luxusní Vily s vlastní zahradou, bazénem, výřivkou a pavilony u bazénu i na pláži (130m², 2 ložnice, pro 4 dospělé a 2 děti či 265m², 3 ložnice, 6 dospělých a 2 děti).

Pláž: Kaya Palazzo Golf Resort

Nový golfový resort Kaya Palazzo vás ohromí svým luxusem, komfortem a prostorností. Disponuje 200m dlouhou soukromou pláží, krásnou zahradou, lázněmi o rozloze 3 500m čtverečních, aquaparkem, mnoha bazény, tenisovými kurty, fotbalovými hřišti a v neposlední řadě golfovým klubem (hřiště s 18-ti jamkami) vzdáleným pouhých 220m od hotelu.

Máte-li opravdu vysoké požadavky, Kaya Palazzo je přesně to, co jste hledali. Do centra Beleku vzdáleného pouhých 7 km, se snadno dostanete místní dopravou nebo taxi. Vzdálenost od letiště je 27 km.

Soukromá písčito-oblázková pláž. Lehátka, slunečníky a matrace zdarma. K dispozici plážový bar zdarma a plážové pavilony za příplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 4 restaurace s obsluhou – rybí, italská, asijská, steaková (nutná rezervace, rybí zdarma, ostatní za poplatek), 9 barů, patisserie, diskotéka, obchodní arkáda, knihovna, kadeřnictví, 7 venkovních bazénů (1 se slanou vodou), dětský bazén, 2 kryté bazény, aquapark, fitness, spa centrum, mini klub (10:00-00:00) , konferenční místnosti.

Sport a zábava: Aktivity: Bohaté animační a večerní programy pro děti i dospělé, speciální aktivity pro teenagery, živá hudba, taneční párty, koncerty, karaoke, tenisové kurty, 2 profesionální fotbalová hřiště, stolní tenis, mini fotbal, šipky, stolní hry, plážový volejbal, turecké lázně, sauna, pára. Za poplatek masáže ve Spa centru, herní místnost.

Při vstupu do Turecka se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň 150 dní od data příjezdu.

Destinace: Belek
je mladé, rychle se rozvíjející rekreační letovisko Turecké riviéry. Svým návštěvníkům nabízí romantické písečné duny a vonné piniové háje, na kilometry se táhnoucí pláže lákající k dlouhým procházkám. V oblasti Beleku se nacházejí luxusní hotely pro náročné klienty, kteří chtějí strávit dovolenou na klidném místě a zároveň největší a nejluxusnější golfová hřiště s veškerým zázemím a komfortem. V roce 2008 bylo nově otevřeno golfové hřiště Nick Faldo, které patří mezi nejlepší a nejkrásnější na světě. Belek je i unikátní přírodní oblastí.

Stravování: ultra all inclusive

KAYA ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, dětské menu. Přes den možnost bohatého občerstvení formou svačin, zmrzliny, zákusků, pečiva. Možnost rozmanitého občerstvení do 03:00h. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických rozlévaných nápojů včetně některých importovaných 24 hodin.

Ubytování: hotel *****

Pokoje Superior (39 m²) s výhledem na bazén či postranním výhledem na moře s možností až 2 přistýlek (pro 2 dospělé a 2 děti či max 3 dospělé) se nacházejí v hlavní budově. Pokoje jsou vybaveny centrálně ovládanou klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, Wi-Fi zdarma, minibarem (denně doplňován nealkoholickými i alkoholickými nápoji a pochutinami), setem na přípravu čaje a kávy, koupelnou s vanou a sprchou, WC, fénem, trezorem zdarma, balkonem, županem a pantoflemi.

Pokoje Swim Up Superior s výhledem na bazén mají stejnou rozlohu i vybavení jako pokoje Superior. Navíc přímý vstup do bazénu.

Pokoje Suite (79 m²) s výhledem na moře či bazén s možností až 2 přistýlek v hlavní budově. Pokoje jsou vybaveny centrálně ovládanou klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, Wi-Fi zdarma, minibarem (denně doplňován nealkoholickými i alkoholickými nápoji a pochutinami), setem na přípravu čaje a kávy, 2 sprchami, masážní vanou, 2 WC, fénem, trezorem zdarma, balkonem, županem a pantoflemi. Hlavní ložnice je oddělená od obývací pokoje posuvnou stěnou.

Luxury Lagoon Suite (75 m²) s výhledem na bazén a s možností až 2 přistýlek. Mimo hlavní budovu (v laguně) s přímým vstupem do bazénu. Pokoje jsou vybaveny centrálně ovládanou klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, Wi-Fi zdarma, minibarem (denně doplňován nealkoholickými i alkoholickými nápoji a pochutinami), setem na přípravu čaje a kávy, koupelnou s vanou a sprchou, WC, fénem, trezorem zdarma, balkonem, županem a pantoflemi.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta