Belek - Cesars Temple De Luxe


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobytové

Pláž: Cesars Temple De Luxe

Cesars Temple De Luxe je vynikající volbou, plánujete-li strávit svou dovolenou v Beleku. Malebné prostředí a kvalitní zázemí hotelu váš pobyt promění v ráj na zemi. Resort tvoří majestátní vstupní hala, hlavní budova a vilky v zahradě. Zapotit se můžete nejen na pláži při opalování, ale také při některé z mnoha sportovních aktivit, kterým se v hotelu můžete oddávat. Vaše děti si zamilují bazén s vodními atrakcemi a kouzelný miniklub. Vy si zatím dopřejte osvěžující koupel v moři a báječný koktejl v jednom z hotelových barů.

Centrum města Beleku se nachází 5 km od hotelu, letiště v Antalyi 35 km.

Krásná písečná pláž se rozkládá u hotelu a disponuje lehátky, matracemi, slunečníky, osuškami a barem zdarma. Pronajmout si můžete také plážové pavilony.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace s obsluhou, 2 tematické restaurace s obsluhou (rybí a mexická; nutná rezervace, za poplatek), snack bar, patisserie, 6 barů, diskotéka, 2 venkovní bazény, 3 dětské bazény, krytý bazén, 2 aquaparky (pro dospělé a pro děti), Wi-Fi v celém areálu zdarma, Spa centrum, amfieátr, miniklub, dětské hřiště, hlídání dětí (za poplatek), obchody, kadeřnictví, konferenční místnosti.

Sport a zábava: Aktivity: Denní a večerní animační programy pro děti i dospělé, fitness, malé fotbalové hřiště, stolní tenis, basketbal, minigolf, 2 tenisové kurty, aerobik, plážový volejbal, sauna a turecké lázně. Za poplatek vodní sporty na pláži, potápění, masáže a vířivka ve Spa centru, lekce tenisu a osvětlení kurtů, kulečník, počítačové hry.

Při vstupu do Turecka se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň 150 dní od data příjezdu.

Destinace: Belek
je mladé, rychle se rozvíjející rekreační letovisko Turecké riviéry. Svým návštěvníkům nabízí romantické písečné duny a vonné piniové háje, na kilometry se táhnoucí pláže lákající k dlouhým procházkám. V oblasti Beleku se nacházejí luxusní hotely pro náročné klienty, kteří chtějí strávit dovolenou na klidném místě a zároveň největší a nejluxusnější golfová hřiště s veškerým zázemím a komfortem. V roce 2008 bylo nově otevřeno golfové hřiště Nick Faldo, které patří mezi nejlepší a nejkrásnější na světě. Belek je i unikátní přírodní oblastí.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu, restaurace s obsluhou 24 hodin, bohaté občerstvení během dne i noci. Neomezené množství rozlévaných nealkoholických a místních a importovaných alkoholických nápojů k dispozici 24 hodin.

Ubytování: hotel *****

Standardní pokoje se nacházejí v hlavní budově a jsou vybaveny individuálně ovládanou klimatizací, telefonem, LCD TV se satelitním příjmem, Wi-Fi zdarma, minibarem (denně doplňován nealko nápoji), setem pro přípravu čaje a kávy, koupelnou se sprchou, WC, fénem, trezorem a balkonem.

Za příplatek rodinné pokoje – nacházejí se ve vilách, prostorné, zrekonstruované pokoje až pro čtyři dospělé a jedno dítě.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta