Alanya - Selene Beach & SPA


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Písečno oblázková pláž přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma.

UBYTOVÁNÍ

Standarní pokoje pro dvě osoby jsou vybaveny klimatizací, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, minibarem (doplňován denně), trezorem (zdarma), TV SAT, kuchyňským koutem, žehličkou, wifi (na pokoji zdarma) a balkonem. Na vyžádání suity pro 3 osoby.

STRAVOVÁNÍ

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, během dne lehké občerstvení, zmrzliny, zákusky, odpolední káva a čaj, turecké palačinky, sendviče. Neomezené množství alkoholických a nealkoholických nápojů, lze čerpat 24 hodin denně.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, wifi v celém areálu zdarma, hlavní restaurace, a´ la carte restaurace (za poplatek), několik barů, minimarket, kadeřnictví, venkovní bazén, střešní bazén a spa (za poplatek), fitness.

AKTIVITY

Večerní programy, animace během dne, masáže a turecké lázně, vodní sporty na pláži za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Selene Beach & SPA: Luxusní hotelový komplex určený pouze pro klienty starší 16 let se nachází v oblasti Turkler. Pláž přímo u hotelu. Nejbližší nákupní možnosti jsou vzdáleny asi 200 metrů. Do centra města Alanya, přibližně 20 km od hotelu, se dostanete místní dopravou. Letiště je vzdáleno cca 105 km.

Destinace: Alanya
se nachází ve východní části Turecké riviéry a uchvátilo svým půvabem i samotnou Kleopatru. Je to velice oblíbené historické letovisko, dříve sídlo pirátů, dnes oblast, kde se o Vás postarají jako nikde jinde. Místy hrubší písek, podle pověsti dovezený až z dalekého povodí Nilu, pečuje o chodidla unavených turistů. Zvláště je pak oblíbená Kleopatřina pláž, která se může pyšnit oceněním modré vlajky Evropské unie za spokojenost návštěvníků. Asi stominutový transfer z letiště je ukončen pohledem na město, kterému už z dálky dominuje mohutná středověká pevnost, z jejichž širokých bašt se otevírá pohled na překrásnou Kleopatřinu pláž. Zachovalé hradby měřící až šest kilometrů svádí pohledy turistů hlavně v noci. Čisté pláže, noční život v přístavu, výhodné nákupy v orientálních bazarech, plavba člunem v krápníkových jeskyních, to vše je důvod, proč poznat Alanyi. Beznadějně zamilovaný Antonius daroval tuto část země Kleopatře jako svatební dar. Věřte, že i Vám přinese Alanya něco, na co se nezapomíná.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku