Alanya - Granada Luxury Beach


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Granada Luxury Beach

Moderní, luxusní resort sítě Granada se nachází v oblasti Avsallar, přímo u vlastní písečné pláže. Spolehnout se můžete na vysoký standard služeb a veškerý komfort, který vám zajistí fantastickou dovolenou. Máte-li vysoké nároky na svou dovolenou, Granada Luxury Beach je tou pravou volbou pro vás. Centrum města Alanya se nachází cca 20 km od hotelu a snadno se tam dostanete taxi. Vzdálenost od letiště je 101 km.

Písčitá pláž s oblázky přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky, plážové osušky a matrace zdarma. Plážový bar a molo. Plážové pavilony za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace s obsluhou (za poplatek, nutná rezervace) 7 barů, kavárna, Wi-Fi v recepci zdarma, 2 venkovní bazény, 2 dětské bazény, krytý bazén, jacuzzi, miniklub, dětské hřiště, skluzavky, SPA centrum, jacuzzi, malé kino, konferenční místnosti, obchody, disko, lékař.

Sport a zábava: Aktivity: Animační a večerní programy pro děti i dospělé, živá hudba, taneční párty, šipky, stolní tenis, stolní hry, plážový volejbal, mini fotbal, vodní pólo, fitness, sauna, turecké lázně. Za poplatek masáže, potápění, vodní sporty na pláži, herna a kulečník.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Destinace: Alanya
se nachází ve východní části Turecké riviéry a uchvátilo svým půvabem i samotnou Kleopatru. Je to velice oblíbené historické letovisko, dříve sídlo pirátů, dnes oblast, kde se o Vás postarají jako nikde jinde. Místy hrubší písek, podle pověsti dovezený až z dalekého povodí Nilu, pečuje o chodidla unavených turistů. Zvláště je pak oblíbená Kleopatřina pláž, která se může pyšnit oceněním modré vlajky Evropské unie za spokojenost návštěvníků. Asi stominutový transfer z letiště je ukončen pohledem na město, kterému už z dálky dominuje mohutná středověká pevnost, z jejichž širokých bašt se otevírá pohled na překrásnou Kleopatřinu pláž. Zachovalé hradby měřící až šest kilometrů svádí pohledy turistů hlavně v noci. Čisté pláže, noční život v přístavu, výhodné nákupy v orientálních bazarech, plavba člunem v krápníkových jeskyních, to vše je důvod, proč poznat Alanyi. Beznadějně zamilovaný Antonius daroval tuto část země Kleopatře jako svatební dar. Věřte, že i Vám přinese Alanya něco, na co se nezapomíná.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy, večeře, pozdní večeře formou bohatého bufetu. Přes den možnost občerstvení formou svačin, zmrzliny, zákusků, tureckých palačinek. Občerstvení i přes noc. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby a některých importovaných 24 hodin.

Ubytování: hotel

Standardní pokoje jsou vybaveny individuálně ovladatelnou klimatizací, TV/SAT, minibarem (zdarma, denně doplňován nealko nápoji a pivem) , setem pro přípravu čaje a kávy, trezorem (zdarma), telefonem, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, Wi-Fi, balkonem.

Za příplatek standardní pokoje s bočním a přímým výhledem na moře.

Na vyžádání luxusní Swarovski Suity.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta