Alanya - Delphin Botanik Hotel


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Turecká riviéra

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 6 a la carte restaurací (1x vstup zdarma – nutná rezervace) 9 barů, wifi na recepci a v pokojích zdarma, 3 venkovní bazény, 2 dětské bazény, krytý bazén, bazén pro dospělé, aqua park, miniklub, dětské hřiště, skluzavky, SPA centrum, konferenční místnosti, prádelna, room service, obchodní arkáda, disko, lunapark, lékař

Sport a zábava: Aktivity: Animační a večerní programy pro děti i dospělé, žívá hudba, párty, aerobic, šipky, stolní tenis, tenis (možnost lekcí), basketbal, kulečníky, bowling, stolní hry, plážový volejbal, mini fotbal, vodní pólo, fitness, sauna, turecké lázně, masáže, potápění, vodní sporty na pláži za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

PLÁŹ: Delphin Botanik Hotel

Kvalitní a velmi oblíbený resort značky Delphin, obklopený krásnou zahradou, leží přímo na písečné pláži. Svým klientům poskytuje skvělé služby na vysoké úrovni, jak už je u sítě Delphin obvyklé. Se sesterským resortem Delphin Botanik Platinum sdílí aquapark a lunapark. Resort se nachází v oblasti Okurcalar a v jeho blízkosti najdete obchody a tržiště. Vzdálenost do centra Side cca 30 km, do centra Alanye cca 32 km; obě města jsou dostupná místní dopravou. Vzdálenost od letiště cca 90 km.

Písečná pláž s hrubším pískem přímo u hotelu, lehátka, slunečníky, plážové osušky a matrace zdarma. K dispozici plážový bar a molo.

Destinace: Alanya
se nachází ve východní části Turecké riviéry a uchvátilo svým půvabem i samotnou Kleopatru. Je to velice oblíbené historické letovisko, dříve sídlo pirátů, dnes oblast, kde se o Vás postarají jako nikde jinde. Místy hrubší písek, podle pověsti dovezený až z dalekého povodí Nilu, pečuje o chodidla unavených turistů. Zvláště je pak oblíbená Kleopatřina pláž, která se může pyšnit oceněním modré vlajky Evropské unie za spokojenost návštěvníků. Asi stominutový transfer z letiště je ukončen pohledem na město, kterému už z dálky dominuje mohutná středověká pevnost, z jejichž širokých bašt se otevírá pohled na překrásnou Kleopatřinu pláž. Zachovalé hradby měřící až šest kilometrů svádí pohledy turistů hlavně v noci. Čisté pláže, noční život v přístavu, výhodné nákupy v orientálních bazarech, plavba člunem v krápníkových jeskyních, to vše je důvod, proč poznat Alanyi. Beznadějně zamilovaný Antonius daroval tuto část země Kleopatře jako svatební dar. Věřte, že i Vám přinese Alanya něco, na co se nezapomíná.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Přes den možnost bohatého občerstvení formou svačin, zmrzliny, turecých palačinek, dortíků, sušenek a kávy. Možnost občerstvení i přes noc. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby a některých importovaných 10:00 – 04:00, od 01:00 do 4:00 jen na plážovém baru.

Ubytování: hotel *****

Standardní pokoj s možností dvou přistýlek je vybaven individuálně ovladatelnou klimatizací, TV/SAT, minibarem (denně doplňován), setem pro přípravu čaje a kávy, trezorem a Wi-Fi (zdarma), telefonem, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, balkonem.

Na vyžádání rodinný pokoj s 2 oddělenými ložnicemi.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta