Alanya - Concordia Celes Hotel


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Pláž: Concordia Celes Hotel

Hotel Concordia Celes, který najdete v Okurcalaru, disponuje udržovanou zahradou a venkovním a krytým bazénem. K hotelu patří také soukromá pláž a molo. Nezapomeňte navštívit velké SPA centrum, kde se můžete nechat hýčkat při jedné z relaxačních masáží. V hotelu a v jeho blízkém okolí se můžete věnovat řadě aktivit, včetně cyklistiky, rybaření nebo dovádění v aquaparku.

Město Side se nachází 30 km od hotelu, Alanya 35 km a letiště Antalya 90 km.

Soukromá písečná pláž s oblázky se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky, molo, plážový bar a osušky zdarma (výměna za poplatek).

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, Wi-Fi v lobby (zdarma), hlavní restaurace, restaurace s obsluhou, snack bar, patisserie, burgrárna, 3 bary, diskotéka, venkovní a krytý bazén, skluzavky, dětský bazén, Spa centrum, miniklub, dětský park, obchodní centrum, konferenční místnost.

Sport a zábava: Aktivity: Animační programy pro děti i dospělé, tenis, stolní tenis, fitness, plážový volejbal, fotbal, volejbal, šipky, backgammon, karetní hry, turecké lázně a sauna.

Za poplatek vodní sporty na pláži, kulečník, osvětlení tenisových kurtů, videohry, masáže a procedury ve Spa centru, pronájem kol, motorek a aut.

Při vstupu do Turecka se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň 150 dní od data příjezdu.

Destinace: Alanya
se nachází ve východní části Turecké riviéry a uchvátilo svým půvabem i samotnou Kleopatru. Je to velice oblíbené historické letovisko, dříve sídlo pirátů, dnes oblast, kde se o Vás postarají jako nikde jinde. Místy hrubší písek, podle pověsti dovezený až z dalekého povodí Nilu, pečuje o chodidla unavených turistů. Zvláště je pak oblíbená Kleopatřina pláž, která se může pyšnit oceněním modré vlajky Evropské unie za spokojenost návštěvníků. Asi stominutový transfer z letiště je ukončen pohledem na město, kterému už z dálky dominuje mohutná středověká pevnost, z jejichž širokých bašt se otevírá pohled na překrásnou Kleopatřinu pláž. Zachovalé hradby měřící až šest kilometrů svádí pohledy turistů hlavně v noci. Čisté pláže, noční život v přístavu, výhodné nákupy v orientálních bazarech, plavba člunem v krápníkových jeskyních, to vše je důvod, proč poznat Alanyi. Beznadějně zamilovaný Antonius daroval tuto část země Kleopatře jako svatební dar. Věřte, že i Vám přinese Alanya něco, na co se nezapomíná.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Během dne občerstvení (gözleme, burgery, zákusky, zmrzlina atd.), noční polévka. Neomezené množství rozlévaných nealkoholických a místních alkoholických nápojů k dispozici od 10.00 do 02.00 hodin.

Ubytování: hotel *****

Standardní pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, minibarem (nealkoholické nápoje), koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, trezorem (za poplatek) a balkonem.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta