Sousse - Sousse Pearl Marriott Resort & Spa


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobytové

UBYTOVÁNÍ

Standardní pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny centrální klimatizací (dle sezony), ledničkou, koupelnou s vanou a oddělenou toaletou, fénem, telefonem, SAT-TV, trezorem, balkonem nebo terasou, možnost propojených pokojů. Za příplatek také pokoje s částečným výhledem na moře.

Pláž: Sousse Pearl Marriott Resort & Spa

Nově zrekonstruovaný luxusní, moderní hotel značky Marriott se nachází v centru města Sousse. Nabízí svým klientům služby na vysoké úrovni a díky své jedinečné poloze i neomezené možnosti nakupování na místních trzích, posezení v kavárnách anebo objevování různorodých chutí v místních restauracích. Samozřejmostí je také docházková vzdálenost k místním památkám. Letiště v Monastiru je pouhých 30 minut od hotelu.

Široká, písečná pláž s jemným bílým pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky, matrace zdarma. Plážové osušky za depozit.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, a la carte restaurace (mezinárodní kuchyně), hlavní bar, baru u bazénu, směnárna, obchod se suvenýry, konferenční místnost, bazén, wifi v celém areálu hotelu.

Sport a zábava: Aktivity: Vodní sporty na pláži za poplatek. Možnost využití fitness centra a spa.

Při vstupu do Tuniska se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň 3 měsíce po návratu z destinace (při individuální turistice bez cestovní kanceláře alespoň 6 měsíců po návratu z destinace).

Destinace: Letovisko Sousse patří, spolu s letoviskem Hammameth, mezi nejpopulárnější letoviska v Tunisku. A důvodů je velmi jednoduchý – najdete zde vše, co o dovolené můžete potřebovat. Pokud to vezmeme od úplného začátku, tedy ubytování, tak Sousse nabízí výběr pro každého – najdete zde jak velké a drahé luxusní hotely s nabídkou all inclusive, tak i malé hotely s nízkou cenou a stravováním třeba jen ve formě polopenze. Bez ohledu na cenu hotely často nabízí i krásné zavlažované zahrady s bazény a palmami a možností mnoha aktivit.

Medina v Sousse je snad nejznámější a největší v celém Tunisku. Úzké uličky jsou pokryty ozdobnou dlažbou, místy jsou uličky dokonce zastavěny tak, že jdete jakoby velkou a dlouho chodbou a ozdobené je celé okolí včetně stropů. Samozřejmostí jsou zde i trhy, prakticky po celé medině najdete stovky a tisíce malých krámků lazárků nebo jen míst s volně vystaveným zbožím. Ceny zde bývají rozumné a odpovídají realitě, pokud budete mít chuť, samozřejmě se můžete pokusit je usmlouvat ještě níže. Obchodní se zde chovají slušně, pokud narazíte na nějakého neslušného, který Vám bude cokoliv nutit, nevšímejte si ho. Určitě najdete jiný krámek, kde bude zboží stejné a prodavač příjemnější.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Pozdní snídaně, během dne lehký snack, káva a zákusky, zmrzlina. Tématické večeře - a la carte restaurace (rezervace nutná), alkoholické a nealkoholické rozlévané nápoje místní výroby od 10:00 – 24:00 hodin dle otevíracích časů barů.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění a fakultativní výlety