Port el Kantaoui - LTI BELLEVUE PARK *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v zahradě v turistické oblasti Port el Kantaoui, 3 km od přístavu s obchody a restauracemi a 12 km od města Sousse.

Pláž: Hotel leží přímo u široké písečné pláže, lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Komfortní hotel, který v roce 2017 prošel celkovou rekonstrukcí, je vhodný pro všechny věkové kategorie i náročné klienty. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, restaurace á la carte, lobby bar, piano bar, bar u bazénu a na pláži, maurská kavárna, obchody, konferenční sály, WiFi připojení zdarma, čistírna, kadeřnictví, kosmetický salón.

Sport a zábava: Venkovní bazén, krytý bazén, masáže, léčebné procedury ve SPA centru, sauna, pára, billiard, vodní sporty na pláži, tenisové kurty, kuželky, fitness centrum, stolní tenis, volejbal, plážový volejbal, boccie, šipky, gymnastika, aqua aerobic, lukostřelba, animační programy a zábavní večery.

Pro děti: Bazén, hřiště, miniklub.

Poznámka: Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: ultra all inclusive

Ultra all inclusive, které zahrnuje:- snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů- pozdní snídaně- lehké občerstvení po celý den- 1 x za pobyt večeře v restauraci á la carte- 24 hodin denně nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby

Ubytování: hotel *****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, WiFi připojení zdarma, fén, telefon, minibar, sejf, balkón nebo terasa. Ve standardním pokoji možnost jedné přistýlky, k dispozici jsou rodinné pokoje až pro 5 osob.