Djerba - ULYSSE DJERBA THALASSO & SPA *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží na severní části turistické zóny, 11 km od města Houmt Souk a 20 km od letiště.

Pláž: Hotel leží přímo u písečné pláže. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Komfortní hotel vhodný i pro náročné klienty. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, snack restaurace, restarace á la carte se středomořskou kuchyní, snack bar u bazénu, maurská kavárna, lobby bar, bar na pláži, konferenční sál, WiFi připojení zdarma, čistírna, kadeřnictví, kosmetický salón, obchody.

Sport a zábava: Venkovní bazén, krytý bazén, fitness centrum, stolní tenis, petanque, gymnastika, šipky, joga, pilates. Velké thalasso centrum, ve kterém je velký krytý bazén s mořskou vodou,  jacuzzi, léčebné procedury, masáže, sauna, pára, hydromasáže.

Pro děti: Bazén, hřiště, miniklub.

Poznámka: Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:
- snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby- 06:00 - 07:00 brzká snídaně- 10:00 - 11:30 pozdní snídaně- 16:00 - 17:00 kinder snack party (zmrzlina, palačinky, ovoce pro děti)- občerstvení během dne- 1 x za pobyt večeře v restauraci á la carte (po předchozí rezervaci)- voda a nealko nápoje po příletu v minibaru na pokoji- 09:00 - 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby

Ubytování: hotel *****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, WiFi zdarma, minibar, telefon, sejf, balkón nebo terasa. Možnost až dvou přistýlek. K dispozici jsou za příplatek také pokoje s přímým vstupem do bazénu.