Djerba - EL MOURADI DJERBA MENZEL ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v zahradě v jižní části turistické zóny v oblasti Aghir, 10 km od města Midoun a 35 km od letiště.

Pláž: Hotel leží přímo u písečné pláže. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma, plážové osušky na vratnou kauci.

Vybavení: Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, restauraceí á la carte s kuchyní francouzskou a tuniskou, barbecue, snack bar, lobby bar, piano bar, bar u bazénu, bar na pláži, maurská kavárna, diskotéka, obchody, WiFi připojení, čistírna, kadeřnictví, kosmetický salón, čistírna, konferenční sál.

Sport a zábava: Venkovní bazény, skluzavky a tobogány, krytý bazén, jacuzzi, masáže, sauna, tenisové kurty, fotbalové hřiště, míčové hry, minigolf, billiard, petanque, šipky, lukostřelba, stolní tenis, vodní sporty na pláži, animační programy.

Pro děti: Hřiště, bazén, miniklub pro děti ve věku 5 - 12 let a teenklub pro děti ve věku 13 - 17 let.

Poznámka: Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:
- snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby- pozdní snídaně- 1 x za pobyt večeře v restauraci á la carte- 09:00 - 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby- 15:00 - 17:00 odpolední občerstvení- 16:00 - 18:00 káva, čaj, zákusek

Ubytování: hotel ****

Pokoje jsou umístěné v hlavní budově anebo bungalovech (bungalov je za příplatek 70 Kč / osoba a noc). Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, telefonem, fénem, minibarem a sejfem. Možnost až dvou přistýlek.