Djerba - DJERBA CASTILLE ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v palmové zahradě v oblasti Aghir, 6 km od městečka Midoun a 25 km od letiště.

Pláž: Písečná pláž se nachází přímo u hotelu. Slunečníky a lehátka jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Příjemný hotel, postavený v tradičním tuniském stylu, je vhodný pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, lobby bar, hlavní restaurace, snack bar u bazénu, maurská kavárna, společenská místnost s TV, čistírna, obchod se suvenýry, kadeřnictví, kosmetický salón, internetové připojení (WiFi v lobby zdarma).

Sport a zábava: Venkovní bazén s tobogánem,  krytý bazén (v zimním období), tři tenisové kurty, jacuzzi, masáže, sauna, pára, turecké lázně, multifunkční hřiště (volejbal, basketbal, minifotbal), šipky, billiard, minigolf, stolní tenis, lukostřelba, diskotéka, amfiteátr, potapěčské centrum, plážový volejbal, animační programy, vodní sporty na pláži.

Pro děti: Dva bazény, tobogán, hřiště, miniklub, animační programy, dětské menu, hlídání dětí za poplatek. V hlavní sezóně pro děti animační programy v české jazyce.

Poznámka: Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive:- snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby- 10:00 - 11:00 pozdní snídaně- časná snídaně- 10:00 - 23:00 alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby ve vybraných   restauracích a barech hotelu- 16:00 - 17:00 káva, čaj, zákusek

Ubytování: hotel ****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, fén, telefon. Za příplatek 170 Kč / osoba a noc pokoje s balkónem. Možnost až šestilůžkových pokojů.