Zanzibar - Karafuu *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Poloha: hotel leží na jihovýchodním pobřeží ostrova, cca 60 min. jízdy od letiště. Pláž s jemným bílým pískem je chráněna korálovými útesy (cca 700 m od břehu). Za odlivu ustupuje voda dále od břehu, hotel má vybudované molo, po kterém lze dojít až k laguně, která zůstává před korálovým útesem a je možno se v ní za odlivu koupat. Doporučujeme boty do vody.

Vybavení: hotelový komplex přízemních budov a bungalovů s 89 pokoji typu junior suite s polohou nejblíže k pláži a výhledem na oceán, typu cottage na mírném svahu ve 2. řadě za junior suitami a pokoji s výhledem do krásné tropické zahrady na svahu. Komplex nabízí vstupní halu s recepcí, 3 restaurace, 2 bary, TV místnost, obchod se suvenýry, konferenční místnost, business centrum, WiFi připojení na internet, 2 tenisové kurty, plážový volejbal, stolní tenis, stolní hry, biliár, šipky, bazén s mořskou vodou, slunečníky a lehátka, fitness centrum, potápěčské centrum, centrum vodních sportů, příležitostně večerní zábavní programy a tematické večery.

Doporučujeme: Doporučujeme: Kvalitní hotel s výbornými službami u hezké pláže nabízí skvělou dovolenou pro páry i rodiny s dětmi. Hotel je vhodný pro náročné klienty.

Upozornění: Ubytování na zpětné potvrzení.

Obsazení: XX / XXx

Poznámka: Vyžadováno očkování proti žluté zimnici.

Pro děti: dětský bazén.

Stravování: polopenze

bufetová polopenze, all inclusive za příplatek

All inclusive: plná penze formou bufetu, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby, pivo, místní rozlévané víno, zapůjčení osušek na pláži, animační programy.

Ubytování: hotel *****

2lůžkové pokoje typu „Garden“ mají koupelnu/WC, moskytiéru, individuální klimatizaci, SAT/TV, stropní ventilátor, trezor, minibar, fén, telefon, terasu s výhledem do zahrady. Max. 3 osoby na pokoji. 4 osoby možno ubytovat v pokojích kategorií „Cottage“ či „Junior Suite“ za příplatek. Výhled na moře za příplatek.