Tenerife - Spring Hotel Bitacora ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: Na jižním pobřeží, cca 18 km od letiště, v centru letoviska Playa de las Américas.

Pláž: Přibližně 1 km od hotelu se nachází písečná pláž Playa de Las Vistas se smíšeným pískem a pozvolným vstupem do moře.

Sport a zábava: V hotelu je zdarma stolní tenis a sportovní hry v rámci animačních programů.

Obchody: Různé obchody, restaurace a bary jsou v blízkém okolí hotelu, větší nákupní možnosti v centru městečka Los Cristianos (cca 2 km).

Stravování: polopenze

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi a lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne (od 10.00 do 24.00 hod.).

Ubytování: hotel ****

V jedné osmipatrové budově je celkem 314 pokojů. Hotel svým klientům nabízí vstupní halu s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, internetový terminál (zdarma), restaurace, 2 bary, dětské kluby Springlyworld (děti 2 - 4 a 5 - 12 let), hlídání dětí (na vyžádání, za poplatek), kadeřnictví, masážní salon, služby prádelny (za poplatek), služby lékaře (na vyžádání za poplatek). V tropické zahradě je 1 bazén pro dospělé a jeden bazén pro děti se skluzavkou (oba zimních měsících vyhřívané), sluneční terasy, lehátka a slunečníky, dětské hřiště. Hotel připravuje denní animační program pro děti i dospělé a večerní program v tanečním baru s živou hudbou. Hotel má bezbariérový přístup.