Tenerife - Sol Tenerife ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: Na jihu ostrova, 19 km od letiště, přímo u plážové promenády největšího turistického letoviska Playa de las Américas. Vhodný pro milovníky společenského a nočního života.

Pláž: Přibližně 400 m po plážové promenádě je menší tmavá pláž Playa Troya.

Sport a zábava: V hotelu je stolní tenis, malá posilovna, malé fotbalové hřiště, hřiště na volejbal, tenisový kurt (zdarma, bez možnosti půjčení raket). Golfové hřiště Las Américas je vzdáleno 1 km, Golf Costa Adeje cca 10 km a Golf del Sur 15 km.

Obchody: Nákupní centrum je vzdáleno od hotelu pouhých 200 m.

Stravování: all inclusive

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci, v případě zájmu je možné objednat program all inclusive, který nabízí plnou penzi včetně dopoledního i odpoledního lehkého občerstvení, nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby po celý den.

Ubytování: hotel ****

Hotel je tvořen dvěma jedenáctipatrovými budovami, ve kterých je celkem 522 pokojů. K dispozici je vstupní hala s recepcí, výtahy, internetový terminál a bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu (kromě prostoru kolem bazénu), restaurace, 2 bary, konferenční sál, malý obchod, dětský klub (děti 5 – 12 let, od května do října při min. 10 dětech), masáže a kadeřnictví, parkoviště. V zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén a sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Několikrát v týdnu je připravován denní nebo večerní animační program.