Tenerife - Perla Tenerife ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: V severní části ostrova, 100 km od letiště, v klidné části letoviska Puerto de la Cruz.

Pláž: Hotel leží cca 2 km od pláže a přímořské promenády, která vede kolem přírodních bazénů Lago Martiánez. Hotel zajišťuje bezplatnou dopravu minibusem k bazénovému komplexu Lago Martiánez (kromě neděle).V tomto komplexu je v průběhu měsíce května omezený provoz hlavního bazénu (každoroční čištění), ostatní bazény a restaurace jsou dispozici - více informací v kanceláři Canaria travel CZ.

Sport a zábava: Nedaleko od hotelu půjčovna kol.

Obchody: Různé obchody, restaurace a bary jsou v centru města vzdáleném cca 1,2 km.

Stravování: all inclusive

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci, program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Ubytování: hotel ***

V jedné šestipatrové budově s tropickou zahradou je celkem 130 pokojů. Hostům je k dispozici menší vstupní hala s recepcí, 2 výtahy, internetový terminál a možnost Wi-Fi připojení k internetu v prostoru recepce (oboje za poplatek), restaurace, bar, TV místnost, sauna (za poplatek). Na sluneční terase je částečně krytý bazén pro dospělé s jacuzzi, bar, lehátka a slunečníky. Několikrát v týdnu je večerní zábava s živou hudbou.