Tenerife - Meliá Jardines Del Teide ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: V jižní části ostrova, 20 km od letiště, v rekreační oblasti Costa Adeje.

Pláž: Krásná pláž se světlým pískem Playa del Duque je cca 900 m od hotelu, hotel zajišťuje pro své hosty 3x denně bezplatný hotelový autobus.

Sport a zábava: V hotelu jsou 2 kurty na squash (na zálohu), stolní tenis. Golfové hřiště Golf Costa Adeje je vzdálené cca 5 km, na pláži Faňabé nabídka vodních sportů.

Obchody: V hotelu je několik malých obchodů, větší nákupní možnosti se nachází u několika km dlouhé pobřežní promenády a obchodní centrum Del Duque s luxusním zbožím cca 500 m od hotelu.

Stravování: all inclusive

Program all inclusive zahrnuje plnou penzi formou švédských stolů, lehké občerstvení a nealkoholické i alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Ubytování: hotel ****

Hotel v několika kaskádovitě umístěných budovách nabízí 300 pokojů a junior suite s oddělenou částí zóny The Level (pro hosty starší 16 let). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí (5 patro), recepce Level Lounge (4. patro od 08.00 do 22.00 hod.), výtahy, internetový koutek (za poplatek), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu ve veřejných prostorách, restaurace, 2 bary, 4 konferenční sály (až 450 osob), dětský klub (děti 5 - 12 let), prádelna, masáže, kadeřnictví, kosmetický salón, služby lékaře, obchod se sportovním zaměřením, malé obchůdky se suvenýry. V prostorné zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, v 5 patře hotelu se nachází zóna The Level s bazénem (v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasy s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Hotel pořádá sportovní programy Energy for life během dne, večerní aktivity a představení s živou hudbou.