Tenerife - H10 Gran Tinerfe ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: V jižní části ostrova, 20 km od letiště, přímo v centru letoviska Costa Adeje. Hotel akceptuje pouze hosty starší 18 let.

Pláž: Hotel se nachází přímo u tmavé písečné pláže Playa del Bobo, na kterou mají hosté přímý vstup.

Sport a zábava: Za poplatek tenisový kurt s osvětlením, zdarma posilovna, stolní tenis.V rámci animačních programů navíc zdarma šipky, taneční lekce, volejbal na pláži, pilates, jóga, meditace apod.

Obchody: V bezprostřední blízkosti hotelu jsou různé obchody i restaurace.

Stravování: polopenze

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi a lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Ubytování: hotel ****

Tento jedenáctipatrový hotel nabízí celkem 365 pokojů. Hostům je k dispozici prostorná vstupní hala s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, internetový koutek (zdarma), restaurace s venkovní terasou, bary, služby lékaře, služby prádelny, butik, společenskou místnost (až 170 osob), privátní zóna Privilege se sluneční terasou a halou (pouze pro klienty se službou Privilege), parkoviště. V hotelové zahradě jsou 3 bazény (jeden v zimních měsících vyhřívaný), 2 jacuzzi, sluneční terasa s lehátky a slunečníky. Hosté mohou využít i nabídku služeb Despacio Beauty Centre (masáže, kosmetika, kadeřnictví, aromaterapie, joga, pilates, sauna). Hotel zajišťuje denní i večerní animační programy.