Tenerife - Globales Tamaimo Tropical ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: V jihozápadní části ostrova, 45 km od letiště, v letovisku Puerto Santiago.

Pláž: Malá pláž se světlým pískem se nachází cca 200 m od hotelu a pláž se tmavým pískem Playa de la Arena je přibližně 2 km.

Sport a zábava: Kulečník, stolní tenis, tenisový kurt, aerobic, lukostřelba.

Obchody: V bezprostřední blízkosti hotelu je velké množství obchůdků i restaurací, 500 m od komplexu je větší obchodní centrum a další nákupní možnosti v centru Puerto Santiago.

Stravování: all inclusive

Snídaně, obědy a večeře jsou v hotelové restauraci formou švédských stolů. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Ubytování: hotel ***

Ve dvou čtyřpatrových budovách hotel nabízí celkem 372 studií a apartmánů (některé uzpůsobeny pro osoby tělesně postižené), vstupní hala s recepcí, 7 výtahů, placené Wi-Fi připojení k internetu v prostoru recepce (od 01. 05. 2019 Wi-Fi 2MB zdarma), 2 restaurace, 3 bary, herna, dětský klub, samoobslužná prádelna, služba lékaře, masáže, půjčovna aut a kol. V hotelové zahradě jsou 2 bazény (jeden v zimních měsících vyhřívaný), 1 bazén pouze pro dospělé, 2 dětské bazény, jacuzzi (za poplatek), sluneční terasa s lehátky a slunečníky. Pro děti i dospělé jsou připravovány denní a večerní animační programy, představení s živou hudbou. Prostory hotelu jsou upravené pro zdravotně postižené hosty.

Dvoulůžková ložnice je propojena s obývacím pokojem. V obývací části je lednička, televize se satelitními programy, telefon, placené Wi-Fi připojení k internetu, trezor (k pronájmu), koupelna s WC a vysoušečem vlasů. Většina studií má balkon. Maximální obsazenost – 4 osoby (včetně dětí do 2 let).

Základní vybavení je stejné jako ve studiu, je prostornější a má navíc oddělenou dvoulůžkovou ložnici. Minimální obsazenost – 2 osoby. Maximální obsazenost – 4 osoby (včetně dětí do 2 let).